13

kukuruz

преди 7 години

viste samo putin da ne vi go vkara zaradi taia puskinia ta da vi darji vlaga ...

12

MILE POPIORDANOV

преди 7 години

KAKVO STANA S ONIQ ULTRASI NA CARVENA ZVEZDA DETO BIHA POLICAI NA SLANCHEV BRQG ? A DA POSEGNAT NA POLICAI V SARBIQ.........TOVA E POZOR.....NQMAM NISHTO PROTIV RUSKIQ NAROD NO GLEDAM BLQDOVETE PO MORETO.....NAPRAVO SA NAGLI.....KATO SA IZKUPILI POLOVINATA CHERNOMORIE...KAKVO....? MIRNO LI DA IM STOIM ?...PUSTO DARVO....EDIN QK BOI ZASLUJAVAT I VSEKI DA SI HODI OTKADETO E DOSHAL !!!!!!

11

??????

преди 7 години

Полицаят потърсил лекарска помощ, тъй като заявил, че е "изпитал силна болка и парене на лицето". Лекарите бързо установили нараняването, виждайки отпечатъка от шамара на лицето му.

10

Бармалей

преди 7 години

До LaSombra"Да пробва да направи тоя номер в Германия"Остави на мира клетите дойчовци, там ги изклаха, а на тази рускиня ще й стоят мирно и ще се молят Путин да влезе с танкове в Берлин! Иншаллах...

9

Бармалей

преди 7 години

А с ингилизина, дето строши с камък главата на барманчето какво стана? Или нямало отпечатък от камъка? "изпитал силна болка и парене на лицето"??? А когато покрай ушеф мине кола за 100к евра с 200 в града и с 258dB, kуката ще си счупи врата да гледа в другата посока! Кокона! "Болка и парене" - хи-хи-хи-хи!

8

neo5

преди 7 години

Веднга я давайте на батя ви Минко, той ще я "накаже" както си знaе само той :D

7

Анонимен

преди 7 години

До LaSombraА може ли да сравняваме български полицай с немски? Все още - НЕ!

6

LaSombra

преди 7 години

Да пробва да направи тоя номер в Германия

5

Анонимен

преди 7 години

До ПатриотС удоволствие отивам в Сибир! Енджой Столипиново! :))))

4

Анонимен

преди 7 години

Тя българската полиция е номер едно в света! Няма корупция, измами, рушвети и прочие! За първи път чуваме за такъв събуждащ и загряващ шамар но за полицейски измами и корумпирани български полицаи медиите не стихват. Не сме били там и не знаем точно какво се е случило но от практиката можем да кажем че българските полицаи са ефикасни мошеници като мнозинство.

3

Владислав

преди 7 години

Да попитам съдът как се произнася с турските или румънските шофьори, които газят българите тук? Какво стана с онзи грък от Пловдив?

2

Анонимен

преди 7 години

Руският полицай щеше да и загрее врата и да и държи влага,но тук сме демократи и толерантнии феминисти и затова мухлото си е отнесъл шамарите в лекарския кабинет

1

Владимир Путин

преди 7 години

При вас ли е дошла тая?Дръжте я там, не я пускайте да се връща, че при нас вече преби половината полиция!