5

Радка Илиева

преди 7 години

Преди 3 години се запознах с продуктите на фирма DXN и оттогава не ползвам лекарства. Тук има естествен антибиотик, има и гъба, която възстановява увредените нервни клетки, има и имуномодулатори, има и откъде да си набавим липстващите в тялото и храната ни минерали, витамини, аминокиселини и други микро и макроелементи. Има билки, които оказват влияние на жлезите с вътрешна секреция и балансират хормоните в тялото. https://youtube/watch?v=PuiDlJEJSYQ

4

Онкоболен съм

преди 7 години

Не нагнетявайте отчаяние. Първо Не сме обречени повече от останалите.Второ - лекарства си има и то по европейските схеми. Лично ползвам и нямам вече 7 години отказ!

3

bub

преди 7 години

Цели 3 коментара...В статиите за Митьо Очите писали, писали...На никой не му дреме за онкоболните...те и без това са си обречени.

2

срамота

преди 7 години

Много трудно се намира информация за лекарствен продукт , от асоциациите,справочниците,сдруженията и агенциите е невъзможно

1

еделвайс

преди 7 години

А помните ли Теодора Захариева?! Оставихте я да се бори сама срещу системата не за себе си - за всички. И никой не продължи започнатото от нея. Е?!?!