18

Анонимен

преди 7 години

Никъде в корана не пише, че лицето трябва да се покрива, това са си саудитски интерпретации. Мюсюлманския ни съвет, ако е почитател на саудитския салафизъм директно да се изселва там.По тяхната логика трябва да въведем шариата, за да не разсърдим някой краен мюсюлманин.По-добре те да не се чувстват на мястото си в България и да си ходят, отколкото Ние. Който държи да носи бурка да поиска политическо убежище в саудитска арабия.

17

Анонимен

преди 7 години

Защото е слънчево и някои са слънчасали

16

Дори на англ.кралица

преди 7 години

те налагат ограничения, макар че тя стои несравнимо по-високо от л/а/й/няните емирства и камиларите, които ги оглавяват.Тук обаче някои се чудят, да не би законът за забрана на бурките да вземе да обиди кадъната на някого, дето е тръгнал за Англия, за да мие там обществените тоалетни? Ако този някой лети транзит над България, но самолетът е с междинно кацане тук, кадъната може да реши да се поразтъпче из салона на летището!Да си пусне лек воал през който прозира. В Мека нали са с открити лица?

15

Когато ние ходим

преди 7 години

в държави със строги ислямски закони, съобразяваме се с тях.Преди години дори кралица Елизабет Втора беше през цялото време със шапка с доста плътен воал пред лицето, с дълга до петите пола, с дълги ръкави и с ръкавици, въпреки че в емирството, което посети, жегата беше страшна? А помните ли какви пазарлъци имаше относно това, че на официалната вечеря там, според английския етикет, трябваше да я придружават поне 4 дами, а арабите не бяха съгласни на масата да има жени /куин била държавен глава/

14

ВЯРА

преди 7 години

Има ли колебание значи темата не се гледа на сериозно и че някой някого заплашва за да не се приеме закона,не че не се досештаме кой е

13

АНТИ

преди 7 години

Всички наши политици са женски полови органи (ЖПО). Ако някой не го е разбрал досега... е време да се събуди. От тях не може да се очаква нищо друго, освен веднъж в месеца да оцапат гащите (ако не са си сложили превръзка с крилца).А иначе само ни подхвърлят разни теми, за да ни отвличат вниманието, докато ни крадат, прокарват някой набутващ ни закон и ни отнемат правата на нормални граждани. Те пазят само убийците, крадците, терористите, изнасилвачите и т.н., защото те им пълнят гушките.

12

не, не бива

преди 7 години

да се колебаете. Трябва да изпреварвате събитията. Трябва да има държавност и силни позиции! Западна Европа закъсня, затова е и център на терористични атентати. Отстъпим ли сега, вмълната ще е пълна! Малко ли имигранти дойдоха? Не се знае Турция какво ще предприеме, ние трябва да сме подготвени! Ако идва втора вълна от Турция, закона трябва да е в сила, а не тепърва да се гласува! Гласувам с две ръце, против бурките! Гласувам с две ръце закона да се приеме!

11

Анонимен

преди 7 години

Точно след следващите парламентарни избори когато сегашните псевдопатриоти изпаднат от копанята с папу, същите ще проведат кампания за отмяна на закона за бурките за да спечелят някой глас. През оная работа му е на баш воеводата дали някой носи бурка или не. Него го интересува кльопачката.

10

Анонимен

преди 7 години

Какъв е проблемът не разбрах ако някой е добронамерен и се облича както си иска. За целите на контрол по летища и тн. трябва да е задължително. Иначе е все едно да ти кажат каква прическа и дрехи да носиш. Зимата съм загърнат с шал и не ми се виждат очите. Следва ли да ме глобят. Карам колело с плетен шлем против вятър с дупки на очите (още по-зле). Трябва ли да ме глобят. Мерки следва да се вземат единствено с цел сигурност и нищо друго. Иначе и ние се превръщаме в талибани

9

Анонимен

преди 7 години

Виждам, че голяма част от хората не правят разлика между бурка и забрадка...

8

Бобчо

преди 7 години

Вън пингвините от държавата!!! Видях в Англия тази година, ужасно на улицата, в автобуса, в магазина ходят разни таласъми и само очите им виждаш. Да се чудиш в Англия ли си или.... И помнете ни думите - ако продължават така в западна Европа ще стане халифат преди нас...

7

майорски

преди 7 години

Абе мене ако ме питате:да забранят и дългите поли...и женски обувки с по малки от 6 см токчета...и женските блузи и дрехи без голи рамена .....да видите как ще се дигне раждаемостта само !

6

Анонимен

преди 7 години

това е минало ;) в момента жените в Турция са със доста права,които им бяха отнети.

5

1

преди 7 години

Четох, че в Турция е забранено със закон влизането на забрадени жени в обществени сгради, питам ЗАЩО в България въобще има разговор по тази тема? Тук официалната религия е християнство.

4

Анонимен

преди 7 години

Зкона за бурките и другите"патриотични"теми са само и единствено за отнемане на вниманието и за трупане на дивиденти от предстоящите президентски избори.

3

Анонимен

преди 7 години

Дано осъдят държавата за милиарди заради този безмислен закон

2

Анонимен

преди 7 години

И вънка и вътре, болшинството разумни хора разбират, че исляма е зло и няма мястто в Европа. Да не говорим за ислямските символи, които трябва да бъдат нарочени за нещо срамно и неестествено. Има над 50 ислямски държави по света. мераклиите за бурки все някъде ще си намерят място.

1

Българина

преди 7 години

Завистливо ще ни погледнат...