42

Ехххххх

преди 7 години

Започнаха да ми се подиграват, а мен ме болеше. Коцуках. А те... Само обиди! Професора каза, че мога да си вървя, а тия започнаха с тяхното,,И мене ме боли крака''! Така че горе-долу я разбирам. Но защо си причинява това!? Аз един от тия леко го ступах, тя не може, знам, но... Поне да не скача!

41

Ехххххх

преди 7 години

Да, разбирам, че не се е чувстла добре. Но това не е начина! Тя наистина е казвала, те са я отблъсквали... Но какво от това? Тази година си счупих много гадно крака. Казах без да рева, че ме боли, а отговара на другите - Л. иг.авиш се! Ли.гльо! Що за л.игльо! Ставай веднага! - После отидох в медицинския кажинет, тя каза, че е счупен. Отидах в стаята при другите да уча, а като им казах те - Да бе, да! То и моя е счупен!(казаха ми,че мога да пропусна урока и да си ходя)И аз ще пропусна урока!

40

Оххх, защо?

преди 7 години

Тя е искала да не ходи на това състезание, другите са я поттискали, напълно я разбирам. Но не напълно. Аз на нейно място не бих направила това, не бих си поставила живота в опасност! Бих избягала, хванала самолет ако щеш... А може би е знаела, ще ще я намерят... Горката. Знам, съотборничките й и треньорките й са виновни за всичко това! Мнооого са я поттискали, прекалено, знам го! Но това не е начина, не е.... Такова хубаво момиче да направи това... Не допустимо! Всичко мога да разбера, но това..

39

Оххх, защо?

преди 7 години

Хайде вече да се оправя, стана ми много жал! Дете е, да изпада в кома!? Треньорите й са я упреквали, карали и са се, казвали й са, ще е лигла. А тя просто им е казвала, че не може да отиде. Тя просто не е можела. Т.ъпи треньори г.адни! А и съотборничките й-казвали са й, ще се ***, че ще ги остави, викали са й.... И тя окончателно е решима да не отиде, защото всички са я викали, не са я чували... Нямала е майка, която да я разбере... И е решила въпроса по един мнооого гаден начин. Да скочи.

38

абв

преди 7 години

Защо такова изявление се прави от министър, а не от лекар?Само лекар може да поеме отговорност за истинността на подобна прогноза.Извинете, но има някаква безкрайна и целенасочена злоупотреба с естественото желание на хората едно младо момиче да оживее, по възможност с по-малко поражения.

37

hlape

преди 7 години

Tcveti I Love you XXX

36

Анонимна

преди 7 години

До Анонимен.....еее, не може да си толкоз ***!!! На "физкултурничката" на малкия пръст не можеш да й се сложиш.

35

До 44 Пич (ка) ..

преди 7 години

От Пич до пичка (педаерз) има съществена разлика бе хлъзгав и хлабав сфинктере То са много различни неща научи българският първо пичко от Гай Прайда или Марш да си лакираш ноктите Както казват комшиите пичка ти матерна заради такива хлабави като теб качествените жени на аБългария са на изчезване имунологиччен декомпозите

34

анализ

преди 7 години

Има Господ !Успех в живота , добро момиче !

33

КотуОшу снажен момъК

преди 7 години

Скочила е заради несподелена любовна мъка по некой пик-льиоТая целувка Цвети с дъх на рози е стабилна ама още по стабилна ще стане ако някой снажен момъК я накъса от целувки и я повози на гондолата.

32

Аз

преди 7 години

Май най-добрата новина от последните месец-два поне...Бързо и пълно оздравяване!Горе главата!

31

Цвети,.намери си МъЖ

преди 7 години

Няма кой да ги целува и обича вече тези момичета.Да и направи едно бебе пък и да бута количката да видим ще скача ли и ще мисли ли за глупости.Ама нали все педерастчета се извъдиха напоследък и останаха в тая държава.Ни казарма ходили ни нищо.Навремето 2г казарма 2 свиждания и след това гледаш жена си цял живот в очите Ей го на момиченце като слънце,а стига до крайност самоубийство.Може ли така заради хомосексуален ***,*** нереализирано социопатче дето дори не знае как да се държи с жени.

30

анонимен

преди 7 години

Слава на Бога

29

Анонимен

преди 7 години

34, Изкарахте Илияна Раева и сводничка? Уахахахаахах...Ще се побъркам с вас от смях! Ба.си забавния форум!

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23красива е, безспорно.Чудя се, обаче, ако беше грозна,щяхте ли да се молите?

27

Анонимен

преди 7 години

Опит за самоубийство-грешка на езика

26

Анонимен

преди 7 години

Bog ja obi4a bravo na dr v pitigov raeva da si ponede najasanie sa prodtitiite si plovdivska svraka

25

Анонимен

преди 7 години

При нешка робева нямаше "паднали" от балкона момичета защото тя никога не се е занимавала с сводничество, тълкувайте го както искате. Тези момичета имат перфектен баланс може да стои на един крак на перилото и нама да падне ако не я бутнат.

24

Анонимен

преди 7 години

Във Франция има криза със заложници в някаква църква. Стига с глупостите, оставете го на мира това хубаво момиче.

23

Скарлет

преди 7 години

Често каэваме, че някои хора са късметлии (все пак се описва, че момичето е скочило о 6 я етаж, ако това е ВЯРНО) и във всичко им върви, а други са неудачници и сякаш обстоятелствата действат срещу тях!!! Апропо, аэ определено не вярвам в ЧУДЕСА!!! Лек ден на всички!!!