19

Анонимен

преди 7 години

Мразя Тръмп, но поне има мозък и знае, че Русия ниииииикога не е можела, не може и няма да може да се победи!

18

Спасението

преди 7 години

***-ТРЪМП-ПЕНДотук я докарахме и не бива да си крием главите в пясъка, а ясно да си дадем сметка какво трябва да правим и какво ни чака, ако не го направим!

17

Анонимен

преди 7 години

дано да го изберат за да дойде по скоро краят на краварите

16

П.Петров

преди 7 години

Кръгъл празноглав ***!Все едно Русия да беше предложила на САЩ съюз срещу талибаните през Афганистанската вона.Този деби.л не разбира ли, че Русия няма проблем с Даеш, араби там няма, има с Ал Кайда !

15

Лермонтов

преди 7 години

До Язък и Анонимен:Все ми се струва че пътя на Тръмп до президентския му пост,ще бъде МИНИРАН не от неговите "беззъби" претендентиили от други ВЪТРЕШНИ или ВЪНШНИ центробежни сили,а ми от изцепките и простотиите на красивата му, но и същевременно ПРОСТА и *** негова славянска съпруга !

14

Анонимен

преди 7 години

До ЯзъкПак направихте грешка. Приела е юдизма малко преди да роди последния си син. Искала е едно от децата и да бъде еврейче. Не е сигурно че преди да роди следващото си деде няма да приеме мюсюлманската религия. Така тя ще стане биологична майка на деца от три религии. Какво по-хубаво от това !? Когато децата се бият и се карат майката ще знае за какво e войната. ;) Но ако се обичат и разбират ще докаже че хората от трите религии могат да се обичат и да живеят заедно.

13

Язък

преди 7 години

Неинформирани сте другарю Гласувам за Тръмп. Четете повече, развивайте мозъчните гънки за да не се смеят децата на високоинтелектуалните ви коментари.1) Кандидата на Републиканската партия Доналд Тръмп няма англосаксонски корени2) Дъщеря му наистна има славянски корени тък като майка й е чехкиня,но не е християнка а е приела юдаизма след сватбата си,така че не ми развявайте християнското знаме като кръстоносец3) Ако има интерес ще направи съюз с коя да е страна, спестете си нискочелите напъни

12

Гласувам за Тръмп !

преди 7 години

До ЯзъкНе разбрах за кое "Язък" ? За това че дъщеря му Иванка е красива ? За това, че е станала еврейка, ? За това, че шатландец ще ми реже и двете глави или за това, че твоята едната е вече рязана ? Ако е така, тогава наистина Язък ! Вероятно пак ще ти звучи глупаво но е обяснимо. Всички мюсюлмани имат страх от Тръмп. И с право !

11

Язък

преди 7 години

До Гласувам за Тръмп !Дъщеря му Иванка, която наистина е много красива жена вече не е христианка. Сменила си е религията юдейка е след като се ожени. А не знам какви англосаксонски корени те гонят - едната му част от рода идва от германия, а другата е шотландска. Кажи на шотландец че е англосаксонец и ще ти отреже главите. И двете. Природонаселението ни е глупаво, глупаво. И не чете.

10

Гласувам за Тръмп !

преди 7 години

Нека не забравяме че през последните осем години Америка се управляваше от мюсюлманин Обама който за два мандата успя да обърка целия свят.Тръмп е друго нещо. Тай е с европейски корени англосаксонски. И петте му деца носят слявянса кръв. И двата му брака са със славянки. Любимата му дъщеря се казва Иванка. Надявам се да бъде добър християнин и решителен политик. Тръм ще направи съюз не само със Русия но и с Израел. И без това Израел днес се управлява от руски евреи. Гласувам за Тръмп!

9

Анонимен

преди 7 години

Расиста Тръмп, е леко закъснял. Те и сега са на крачка от съгласие за Сирия! И така трябва да бъде!

8

Петьо-Еврей

преди 7 години

Браво ще гласувам за него

7

Българина

преди 7 години

Америка е я в съюз от 50 г само с ислямисти? Къв съюз с Русия бе лицемери мизерни ненормално?

6

Анонимен

преди 7 години

aз викaм дa се сaмообявиме едновременно зa щaт и губерния кaкто вървят нещaтa от подобно упрaжнение сaмо ще изкяриме, още повече мaй идвa конецa нa осмaнскaтa джaмaхирия в днешните и грaници. тaкa е кaто не си в чaс нa кой се репчиш

5

Анонимен

преди 7 години

Новините на САЩ ( само минути преди Демократичния нешанал конвеншън)загърмяха , че руснаците са хванали на Хилари емейлите , което може да определи президентските избори !Това определено ще помогне на Доналд Тръмп !Все още поддръжниците на Берни , са против Хиляри , но той направи забележителна реч , да обедини Демократичната партия и да накара неговите поддръжници да гласуват за Хилари ! Ще работи до ноември президента на Америка да е Хилари Клинтън ! Другата драматична реч бешена Мишел Об

4

Анонимен

преди 7 години

Ще е добре, ако се спогодите с Русия. Путин вече 16 години говори и работи за взаимноизгодно разбирателство и сътрудничество, а не за противопоставяне и конфликти.

3

Анонимен

преди 7 години

Дано излязат да гласуват разумните американци. Време САЩ да се върне към традиционните ценности.

2

Анонимен

преди 7 години

и сегa кво??? новЪ ерa нa рЪзведрявaне ли ши гониме?

1

Питане до управата

преди 7 години

Тръм? Кой той?