11

еделвайс

преди 7 години

Не ви ли направи впечатление че редом с размириците в Турция започнаха размирици и в Армения, Грузия, Абхазия, и още някъде си?!?!?! Изведнъж всичко стихна. Може би временно, но стихна. Какво ви говори това?! Че някой отнякъде организира нещата!!!! Но това не е Русия.

10

Анонимен

преди 7 години

ВСЕ НЯКОЙ МУ Е КРИВ. Навън всички, без Русия, вътре се увеличава бройката на шпионите и предателите. Като иска смъртно наказание да направи референдум. Май почва да изпуска кормилото и си търси виновници.

9

??

преди 7 години

Е те обещаха помощ за бежанците и Ердоган ги пусна да препускат към Гръцките острови,Е той си повярва много , че върти всички . Хем да напълни Европа , хем да му плащат, хем иска безвизово пътуване , хем в ЕС ! Хем пълно ислямизиране на Турция и избие опозицията си , да върне смъртната присъда ( той си ги трепе и без смъртна присъда , дадоха снимки от затворените ), хем изпълнявал желанието на народа !

8

Анонимен

преди 7 години

"Народът искал смъртно наказание" , каква гнусна лъжа на умопомрачения султан! Защо не направи допитване?

7

Анонимен

преди 7 години

Тоя е пътник. Много си е повярвал и скоро ще го лашкат с одялото, за да го хвърлят в дупката...

6

endloisung

преди 7 години

..Че ги пусне вкупом в Егея ще преплуват без плавателно средство до Кос, Хиос или Лесбос. Византийците ще се хванат за главите, ще врякат там и накрая ще ги упътят по по посока на Меркелица нелегалните партизани..

5

Путин

преди 7 години

Браво!Така се управлява в този размирен свят!

4

Анонимен

преди 7 години

"Той припомни, че ЕС е обещал три милиарда долара, но досега е отпуснал символична помощ от един-два милиона."Никой няма да ти даде 3 милиарда срещу честна дума. Символичната помощ бе отпусната в знак на добра воля срещу видими резултати. В първите 2 месеца нямаше никакви резултати- мигрантите продължаваха да заливат Европа. После се заинати за антитерористичния закон, след това преврат, сега и смъртно наказание. Е как очаква да му бъдат преведени парите?

3

Анонимен

преди 7 години

Ето тук лъсва лъжата и манипулацията на мустака. ЕС му врътна кранчето още когато отказа да изпълни частта с антитерористичния закон, после си самоорганизира преврат, а сега смята да връща смъртното наказание, при положение, че знае, че ЕС не е съгласен и това 100% ще провали плащането.

2

Анонимен

преди 7 години

Ердоган не е искрен за преврата.

1

Анонимен

преди 7 години

Който нож вади, от нож умира. Все повече се убеждавам, че тоя мал.оумник Ердоган няма да умре от естествена смърт.