34

Рушина

преди 7 години

Тинейджър, американците това го разработват вече, не се притеснявай! Не могат да ги хванат в реалния свят, никога не са могли и никога няма и да могат, за това го првавят. Изкарват си комплексите!

33

Българин

преди 7 години

Българин против Русия е национален предател, това да се знае!

32

Ей!

преди 7 години

Ей, казах ли ви без обиди спрямо Путин? Без обиди спрямо Русия, също, моля, че имам много приятели от там!

31

тинейджър

преди 7 години

искаме путин и ленин за покемони

30

dp

преди 7 години

Мале мила аз си мислех, че само тукашните им агит-слуги са умствено изостанали...Исторически личности ще ловят, ти да видиш. Ленин ако хванеш какво, виртуален ли ще е или ще те отведе до реалната мумия.

29

Смешник

преди 7 години

До ШопЗначи нямаш вкус и не разбираш от алкохол. Водката трябва да е руска ,за предпочитане Русский Стандарт !

28

Шоп

преди 7 години

Полската и финландска водка са по-добри от всички рузки недоводки.Собиески и Финландия сръбвам ас.

27

Шоп

преди 7 години

Да вземат да ловят 3Д булка за Путин, че Люда му избега. Поне да има на нещо да млати ножки вечерно време като угаси ламбата.Мухахахаха !!!! :))))

26

Василев

преди 7 години

Русия е най-великата страна на света. Слава на Русия!!!!!!Агент Дейвис Толи! ЦРУ!!!

25

Русия и точка

преди 7 години

Така си е..., ти това как го разба? Да не би да си ходил в университет по алкохол, или по-скоро много пиеш, а? Познавам доста руснаци, знам какви са, моля!

24

До 29

преди 7 години

Пуй за теб!

23

Ох

преди 7 години

До Анонимен ,,До Ох'' Ти за руски и полски алкохол не си ли чувал, бе? По-скоро тебе природата те е надарила най-лошо. А, междо другото, ако не знаеш, между най и по и друга дума се слага тире. Отиди в трети клас, там се учи.

22

ТАКА СИ Е ...

преди 7 години

РУСКИЯ АЛКОХОЛ Е НАЙ-КАЧЕСТВЕНИЯ , ЗАЩОТО Е ОТ ПЕТРОЛНИ ДЕРИВАТИ ...!ВИЖ РУСНАЦИТЕ , КАК СА МУ СВИКНАЛИ ---И СЯРНА КИСЕРИНА ДА ПИЯТ , РЕЖАТ ЛАМАРИНАТА КАТО ПИКАТ...!ГОЛЕМИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СА,БЕ...!!!!

21

Мосю Фердоа

преди 7 години

Наполеон направи за смях нашата хубава и приятна, красива френска нация! Уважавам го, наш крал е, но точно Русия ли реши да напада?

20

Ох

преди 7 години

Руския алкохол е и най-скъп заедно с още два вида!

19

Русия НЕ изп. допинг

преди 7 години

А за допинга това си беше целенасочен номер, отново от САЩ. Номеррр!!! Америка знаете ли колко допинг използват, а? Намерили са руснак, КОЙТО Е НЯМАЛО ДА ИГРАЕ В ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ В РИО, и с някакъв безумно н.агъл акъл решили, че трябва да не позволят на Русия да участва! Ама той е нямало да играе, намерили са го само него да използва допинг, никой друг! Не трябваше да правят това!

18

Ох

преди 7 години

Боже! Руснаците ли ги крадат? Не ги крадат те, да, може и да са пияници, но не крадат, от къде успя да ти хрумне това! Най-големите крадци в света са близката Гърция, Англия и Америка. Идеи крадяли! И, ако не знаеш, руският алкохол е най-добър в света заедно с още няколко.

17

Ох

преди 7 години

А замисли ли се ти колко изпращя с тоя коментар? А Северна Америка колко изпращяха, а? Те въведоха покемоните, не Русия! То Русия е почти половината свят, логично е, че ще има повече хора, които пият повече водка. Замидли се!

16

Русофил

преди 7 години

Само един невероятено г.лупав и очевидно доста голям комплексар може да измисли, че Путин е комплексар. А Наполеон си е бил т.ъпчо!

15

демократ

преди 7 години

Наполеон е в историята , а Путин ще е един сатиричен камплексар ..ха.ха