15

еделвайс

преди 7 години

Мая се зае и с произвола на топлофикациите. Даже сградната инсталация е дадена на съд. Колко време въпросният съд ще "върти" делото?! И за колко време биват осъждани невинни граждани?! Та не критикувате Мая. Не че нищо не е направила. Направила е всичко до там, до където нещата зависят ОТ НЕЯ.

14

Запасен

преди 7 години

Поредните ала-бализми, че ще ни помагат, ама... друг път. Като сте толкова загрижени, че хората нямат пари за сметките - намалете данък общ доход! Вместо да въведат необлагаем минимум от 212 лв (колкото е екзистенц-минимума) на месец и семейно подоходно облагане, те ще ми говорят как ще плащат тока на амуджите, защото били ***, нагли, мързеливи и крадливи!

13

На Буров чичата

преди 7 години

Енергийно бедните !!!! Това са ромите !!! Получават ваучери за въглища и ги продават на половин цена !!! Същото ще стане и с уредите...

12

Анонимен

преди 7 години

ha, e do tuk ya dokaraha Velika Balgaria..da ti zavisi jivota ot vau4eri.... SRAM SRAM SRAM.... tova nehsto.... dali ima kakvo da kaje za Vanko 1 ????

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8И сега пак ще плащаме за атомната централа. Всеки ден - лихва 160 000. За 10 дни - милионче и 600 хиляди. Давай нататък... Но... виновните не се споменават. Не се конфискува и имуществото им. Е, и да го конфискуват надали ще стигне за няколко милиарда. Ами тогава - да лежат и в затвора!!! За пример на другите продажници! Но ... ***, партиецът ***, демократът ***, оня от милиона (чак до "Плиска") митингуващи и викащи СДС-е-е-е, ТОЙ да плаща. А защо и ние?!

10

енергийно богат

преди 7 години

До Анонимен 10Дори да не са виновни, може би са бедни поради безработицата, която върлува в по-голямата част от страната, НО ПИСНА НИ ВЕЧЕ ДА ПЛАЩАМЕ ЗАРАДИ "БЕДНИ". Познавам доста "бедни" с вили, ходят по 2-3 пъти в Гърция, лягат си в 9 ч. вечерта, а аз садя на балкона магданоз, лук, събирам джанки из квартала, лягам си в 1 ч. през нощта, за да сготвя нещо на "евтин ток", и не мога да отида на балнеолечение, въпреки че от болки в краката от 10 г. буквално се влача. Но не съм в категорията!

9

Анонимен

преди 7 години

Да го дyxaт бедните. Повечето сами са си виновни.

8

Анонимен

преди 7 години

НИЩО ОСВЕН ДАЛАВЕРА НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ ГОРКИТЕ

7

Анонимен

преди 7 години

И аз мога да кажа какво трябва. С тези обещания за светлото бъдеще живеем от доста време. Колко от известните на прехода бяха осъдени? Всичко се разграби и опоска, а и малкото свестни неща които имахме ги няма. Можеш ли да ми кажеш от къде мога да си закупя кисело мляко в стъклено бурканче, което да съдържа LB и да вкисва на втория ден? Просто ей така питам, да опитам за разнообразие, защото ми писна от скъпи полимерни желета. За цената на тока питай г-жа "Yes".

6

Анонимен

преди 7 години

Мая може да бие всеки кандидат за президент от герп или клоуните от бсп. точка

5

Анонимен

преди 7 години

Казва, предлага, предупреждава и накрая - нищо, едно голямо НИЩО! Това е Мая Костинбродската!

4

Джедай Мастър

преди 7 години

До АнонименЗа такива е поговорката "куче, което лае, не хапе." От както е омбудсман вдига вой до небето срещу несправедливостта, а полза никаква. Абсолютно нищо не е направила освен гръмки изявления.

3

Анонимен

преди 7 години

Откакто Мая Манолова пое този пост се разбра, що е и че има омбудсман. След две години премиер.

2

До 2

преди 7 години

Прави го ама с чужди пари. Или както е казал не дотам великия народ на бантустан - с чужда пита помен прави!

1

Ник

преди 7 години

Айде бе-нали си уж независима!!! Батафостата!