12

Кирил Софийски

преди 7 години

Да ви имам проблемите!!! По- добре помислете ,как да станете по-умни за един месец!

11

Волен

преди 7 години

Прди да отида в Куба натрупах много мускулна маса и там блеснах на плажа, но след това цацаров ми докара нерви и тонуса ми пдана.

10

aaaaa

преди 7 години

toq e palen palq4o

9

селякът

преди 7 години

Егати тъпия съвет, много повторения със малки тежести. Да, ако си момиче-няма проблем! Обаче ако искаш да имаш стабилно, силно и красиво тяло трябва да даваш максимума от себеси на всяка тренировка плюс още малко дори. Иначе тоя *** на снимката да не ми обяснява за месец как се правило, трябва упоритост, контрол, воля и време. Добър резултат понякога трае дори повече от 3 месеца. Но, това на снимката го намирам не толкова добре, трябва да се усещаш фит и добре, естествено без химии и инжекции

8

Анонимен

преди 7 години

мартинчо, кога последно си давал допинг проба?

7

Чикън

преди 7 години

мускулите ги помпат бързо, мозъкът им обаче е същия.

6

Занзибар

преди 7 години

С големи тежести и малко повторения се натоварва много целият организъм. От пишам-треньори е пълно по-отделенията с млади хора. Ако искате здраве, много повторения малко тежести, разходки, каране на колело, плуване, разнообразна храна в разумни количества, без алкохол и цигари и сте вие!

5

АТАКИСТ

преди 7 години

Това да имаш фикс идеята да направиш "баници" и релефен корем с химия ( защото тоя на снимката е бъкан с такава... и да не ми плямпа глупости тоя , че такова тяло само с тренировки и хранителен режим се постига) е също толкова малоумно, като онова да искаш да се татуираш за да се почувстваш по-значим! Да споменавам ли думите на Айнщайн за Вселената и човешката глупост отново ?

4

да

преди 7 години

До Анонименнаистина дразни вече тоя

3

негъра

преди 7 години

Аз съм на кон!

2

Blago

преди 7 години

Цяла зима тренирам, направих перфектно тяло, отивам на морето, жените обичат яхти!

1

Анонимен

преди 7 години

Аре стига с тоз *** бре! Вече 2 месеца ни го навирате ...комплексарите и без неговите простотии във вид на съвети ходят да блъскат в залите за тяло.