84

Анонимен

преди 7 години

Наште сънародници в Турция са против Ердоган.Явно са от по интелигентната част на населението там .

83

Лермонтов

преди 7 години

Кои ви е пък виновен на вас сега, че пълните страната си още от средата на 50 години на миналия век, когато започва мощната индустриализация на Германия с гастербайтери отТурция, бивша Югославия и от къде ли не, което продължава с десетилетия в тази страна.Последният пирон в ковчега на "болното немско общество",обаче сложи г-жа Меркел с нейната безотговорна и самоубийственаполитика на . . . ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ !?

82

Квантова механика

преди 7 години

Айде бе, ще почвате ли трета световна, кабал вече са произвели оръжието и очакват да си го продадат? Мразете се повече и се карайте по-агресивно за глупавите материални неща, в които вярвате! Питате ли се кой е техният бог, на олигарсите, на онези зад президентите, премиерите и лицата от медиите? А питате ли се кой е бога на едно дърво или камък? А питате ли се кой е бога на една цивилизация, съществуваща в друга вселена(ама какво е вселена?)? Абсолютно същият бог, който е и на вас - ти самият.

81

Анонимен

преди 7 години

Борбата е между двама ислямисти. Трето решение за сега няма. А тълпата е съставена от овце, които утре със същия хъс биха подкрепяли някой друг.

80

Анонимен

преди 7 години

Турският народ е много *** , като много други по света. Овцете се манипулират лесно, особено като избиеш или отстраниш интелигенцията. Точно това става в тая дивашка държава.

79

Чудя се?

преди 7 години

На умните европейци колко години, или може би векове ще им трябват за да разберат, че човек с тотално различна религия и култура не може да бъде интегриран!? Ами като не знаете, питайте бе!Ние си имаме поговорка за тая работа: Вари го, печи го, на гайда мирише!

78

Анонимен

преди 7 години

Слава на турския народ!!!

77

Анонимен

преди 7 години

Прабаба ми идваща от арменските кланета е казала на баща ми едно време: Турците са примитивни и много *** народ, но имат добри политици! От собствени наблюдения бях стигнал до същото заключение. Но вече и политиците им станаха примитивни. Турция ще бъда изолирана отново. Дори САЩ няма да подържа базите си вече в Турция, което е единствената причина да се толерира Турция толквоа време!

76

Анонимен

преди 7 години

Живея в Германия от почти 16 години и вчера си говорих с една баба съседка (немкиня) и и обяснявах, че бях за три дни в Парж. И и казвам, че градът изобщо не е хубав вече от цялата навалица. А тя ми отговаря: За жалост никъде в Европа не е хубаво вече в днешно време. Има прекалено много араби и африканци, които преобразуваха облика на европейските градове масово. И е права. Всъщност в момента в Източна и Централна Европа градовете са най-приятни. Това са други хора и непоправима култура!

75

Анонимен

преди 7 години

До ТурчиHaНа колко беше когато баща ти,ти разпра задницата

74

Анонимен

преди 7 години

Превратаджиите не им се отвори парашута.Какъвто ще да е Ердоган, демокрацията няма алтелнатива!С военни преврати не става, другарки и другари.

73

BURZUM

преди 7 години

Тия като толкова си го обичат Ердогана що дирят в цивилизацията....и те кат акбарите...бе стоите си на хубавото у вас си кво сте тръгнали кат шилита по Европата...

72

E,ofhdk f/r'dk

преди 7 години

Турция премахва робството 1550 г. В Русия 1908 г идва навласт правителството наСтолипин. Той раздава земя на селяните и създава собственици. Комунистите го убиват 1914 г. Първата руска конституция-1908 Първата турска-1839 Излиза,че" освободителите" ни са си останали крепостни доста дълго след като са ни освободили от робските вериги.Не случайно Дяконът на въпрос какво ще прави след Освобождението отговаря,че ще отиде в Русия ,защото и там има още много робове

71

Анонимен

преди 7 години

Все повече се убеждавам че тоя мал.оумник Ердоган няма да умре от естествена смърт.

70

Анонимен

преди 7 години

Мюсли, значи проблем.Няма мюсли, няма проблем.

69

Анонимен

преди 7 години

Дон Тръмп ще бъде новият стопанин на Белия Дом и тогава кълцаните *** ще треперят и особено сатрапът им на югоизток от нас. Никой няма да им даде и цент за техния онбашия, с амбиции за султан. И всичко ще продължи по старому, анадолските плъхове по пещерите да таковат козичките, а съгражданите им да чистят тоалетни в Германия. Доживот.

68

ФАКТ

преди 7 години

Турция е една ориенталска държава и винаги е била такава.Турците са един *** и примитивен народ.За да противостоят на Балканите на руското влияние САЩ изсипаха милиарди в турската икономика.Именно благодарение на американците Турция се разви и напредна икономически толкова бързо. Преди 50 години Турция беше най-изостаналата държава на Балканския полуостров и най-изостаналата такава въобще в зяла Европа.Турция е мразена от всичките си съседи.От турчин винаги можеш да очакваш да ти забие нож.

67

!

преди 7 години

Няма по-големи роби от руснаците. Крепостните руснаци са имали статут на животни и са се продавали свободно по пазарите. Както е и до ден днешен. Ако искаш рускиня просто си я купуваш. С тази разлика, че днес и без пари ще дойде само да избяга от Русия. Неслучайно руската *** е заляла черноморието и вече е четвъртата най-голяма етническа група в България. Всеки втори руснак иска да изляга от путиновият рай. Нашите мутри са пеленачета в сравнение с тамошните съветско-кагебейската реалности!

66

Анонимен

преди 7 години

Ок, спорът е безсмислен.

65

!

преди 7 години

Какво намират русоробите в Русия? Едно мрачно, мъчно и сатанинско място, пълно със крепостни скотове. Страна, която в цялата си история е изоставала цивилизационно и по качество на живот от останалия свят. Страна съсипала безброй народи с примитивността си. Страна създадена от монголци и наследила тяхната безмислена жестокост и варварщина. Страна, която мрази българите и никога не ни е признавала, като народ. Всички наши революционери са били против Русия защото са знаели, че са животни!