37

do 46

преди 7 години

Според Лавров корените на проблемите, свързани с "Ислямска държава", са човеконенавистничеството, "отказът да се признае правото на другите хора на избор на собствени религиозни ценности и опитите да се използват религиозните чувства за възпитаване на ненавист към тези, изповядващи друга вяра"И за кое лъже?

36

Анонимен

преди 7 години

Тоя лъжец, само като му видя мазната физиономия и ми се доповръща!

35

матросчо

преди 7 години

До П.ПетровГрешка, изход единствен - да се махнат американците и европейците от тези територии и да оставят хората, сами да управляват и решават съдбините си - елементарно - пример - УКРАЙНА ..

34

П.Петров

преди 7 години

Е така е, Даеш са на Садам от иракския БААС, а Асад ръководи сирийския БААС. Арабския национал социализъм на БААС, ашладисан с ислямския фундаментализъм на Ал Кайда, финансиран с парите на "Мюсулманските братя" на Саудитска Арабия и Тирция дава като резутат Даеш.Лечението е само едно да се вклини един светски Кюрдистан, Ирак да стане съвсем шиитски, а да оставят Асад да разчисти каквото остане от Сирия."Разделяй и владей!"

33

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До БЪЛГАРКАТАМного дълго си се изказала и... - загори манджата...

32

Анонимен

преди 7 години

Лавров е човек на Кери - няма Кери, няма и Лавров !

31

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

ДО 34 И 35. ВАШАТА РАБОТА "ЛИСИЦАТА КАТО НЕ СТИГАЛА ГРОЗДЕТО ВИКАЛА КИСЕЛО". А БЕ *** НА МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕДНЕТЕ НА ЛАВРОВ, КАКТО И МНОГО ОТ ХАМЕРИКАНСКИТЕ ВИ ДРУГАРИ. ***. КОГА ДОСТИГНЕТЕ НЕГОВОТО НИВО СЕ ОБАДЕТЕ. ИМА НЕОБХОДИМОСТ ОТ СМЯНА НА НАШИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР С ПОДОБЕН НА ЛАВРОВ. А СЕ СИ ВЗЕМЕТЕ ХАПЧЕТАТА И ДРЪПНЕТЕ ЕДНА МАРИХУАНА И БЕГОМ В ЛЕГЛОТО.

30

Анонимен

преди 7 години

До всички клоуни . Този на снимката е дипломат номер едно в света Кери си счупи краката да бяга при Лавров а вашия МитоФ даже за чистач на обувките му не става.

29

Мишо

преди 7 години

До едно и също ДНКНе се чуди, а се качи в каруцата и жега на коньо!

28

Петков

преди 7 години

До до 23 ЛайновНяма как от поглед да те удари смрад, по-скоро си се насрал!

27

G

преди 7 години

Напълно съм съгласен с Лавров. Много точно изказване от един найстина стабилен политик. Жалко, че няма подобни политици в западните държави.

26

едно и също ДНК

преди 7 години

Чудя се тоа Лавров дали няма едно и също ДНК с наще Дасикане Рома/българеещи се роми примерно в Лом или Сливен , *** тъмнокож като тях , руснака е със сини очи руса коса

25

Бранник

преди 7 години

руския чернокож лавров се изпусна в гащетата мухахахахахаха нали идилците беха "измислени от америте ве" дудуцилъжливи???? лавров ви го заби въздушно и мощно МУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАБайдъУей бившия гр. Джержинск и днешен Торецк вчера 24.06.2016 г. беше отвоюван от слвната Армия УкраIни, окупатора реве бега и се подмива енергично )))))))))))))))))))Слава Украiни, Слава Европа!

24

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До до 19 СТРАНДЖАТА"Отвинтваш се нещо но скоро може да те завинтят до скъсване и оборот назад"...Уважавам хората с опит...

23

:=)

преди 7 години

толкова от ИД са "съветски" възпитаници, че до един са минали през тренировъчните лагери на ЦРУ(дори не го крият).. а ЦРУ май не беше точно... руско.. :)

22

до 19 СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Отвинтваш се нещо но скоро може да те завинтят до скъсване и оборот назад.

21

до нарко- русофобите

преди 7 години

Мерете си думите които пишете. Не сте недосегаеми. Ръката на " бога" е дълга и може да ви " погали" само веднъж........

20

Анонимен

преди 7 години

Избивай съветската сволочч у Сирия и толкова!

19

до 23 Лайнов

преди 7 години

Бре, само като погледнах ника ти и ме удари мощна , отвратително смърдяща евроатлантико- наркоманска воня на л...а.

18

Анонимен

преди 7 години

А чии *** са тези офицери? Ваши чаловеци, възпитаници, които напривихте убийци! Нищо хубаво не е излязло от руската кочинаа, нищо! Включително и тоя деградирал пияница на снимката.