20

Неа

преди 7 години

При нас казват Завърти кючека яж геврека

19

Спомен от детството

преди 7 години

Беше още социализъм, ходех на море с мама и татко.Продавачите на сладолед носеха леденото изкушение в някакви големи, подобни на торби кожени чанти и крещяха: Сладолееед! ... Ледо медо!... Бите, айс! Айс, бите!Други викове на плажни продавачи от онова време не помня.

18

Анонимен

преди 7 години

до 21 хайде хайде...от 10 клипа за такива продавачи поне половината са на ***- не ми казвай че не мога да различа българин с тен от ци.ганин... да ме извиняваш...

17

Анонимен

преди 7 години

до 5Тоя с червената шапка за разлика от повечето продавачи, които са *** е българин и се казва Сашо. Уникален е наистина- няма нищо общо с *** продавачи като маниери. Има си и свой репертоар. Импровизира на момента!

16

Анонимен

преди 7 години

Преди време имаше един такъв продавач (сигурно и сега го има) в Созопол. Къртеше от смях. И наистина беше за скеч шоу.

15

Анонимен

преди 7 години

На мен изобщо не ми пречат тези амбулантни търговци! Нека си продават, щом има кой да купува. Аз лично не купувам, дори в повечето случаи не ги и чувам. Много започвам да се дразня на хората които само плюят по нашето море! За това и държавата ни е такава, защото само плюем, а нищо не правим.. Ми като не искате да ходите на черно море, не ходете и готово!

14

Анонимен

преди 7 години

5 мнения ги няма. Познайте какво им се е случило.Предвид темата и "продавачите"... май вече се сещам...

13

Край

преди 7 години

До долния или долната. Плажа е място за забавление - като искаш опера *** на опера. Копакабана ти звучи познато - големия плаж на Рио. И сега. Къде има повече търговци на Слънчака или на Копа. Къде има повече роми - тук или там. То там всички са роми. Къде има повече алкохол, дрога *** /и ***/ - тук или там. Къде има повече престъпност - тук или там. А и къде според теб е на 18 млн. град пречиствателната станция. Аман от плювачи.

12

king_for_a_day

преди 7 години

Мда, няма подобна селяния другаде по света. Това просто е поредният щрих от жалката картинка на родната ни простотия. Не е проблемът само в мутрите, липсата на канализация, лошото обслужване. Не е и в самите викачи. Проблемът е в нас, че им се радваме, иначе нямаше да съществуват - с изтъркани лафове, но със самочувствие на артисти. Но явно върви - щом и журналисти им се радват... тъжна работа...

11

Анонимен

преди 7 години

Българите са тотално опростачени, този народ няма бъдеще и съвсем логично ще изчезне но няколко десетилетия.

10

младен

преди 7 години

Еьтра е на БГ ***, само там сънувам че си почивам!!!

9

Й

преди 7 години

"И в студ, и в пек яжте на бате Данчо мекия геврек". Това е лафът, който може да се чуе почти на всеки бургаски плаж. Или: "Кой повика, кой почука, бате Данчо пак е тука."Тези два лафа ги знам от дете, а вече съм на 33 години....Тези два лафа са култови за Бургаския Плаж :)

8

Помните ли?

преди 7 години

В зората на демокрацията, когато магазините се изпразниха и търговията се осъществяваше на уличните сергии, можеха да се чуят викове: Фигуралният чорапогащник на Изаура! Който разбира, тука се спира!

7

Анонимен

преди 7 години

8, има и чисти местенца все още в България със сравнително чиста вода...на 10 метра дълбочина се вижда...но наистина са малко.

6

Курошио

преди 7 години

Лайнелия

5

Анонимен

преди 7 години

2. ако искаш наистина да се посмееш на един продавач на царевица, напиши в търсачката на vbox7 "царевици" и избери опцията "популярност". Един пич с червена шапка от Китен плажа в 3 клипчета...ще паднеш от смях с тоя. Най-големия из.род сред тия продавачи.

4

???

преди 7 години

Точен ,млечен -за кочана става дума

3

Али Реза

преди 7 години

Лошо ми е!

2

Анонимен

преди 7 години

На Женския пазар в София има един чичка, които яде по цели връзки кромид лук и казва: Който от лук разбира, той при мен се спира!

1

маде ин Булгари

преди 7 години

Оригиналният лаф от 60-те години е: Кой повика, кой почука, фото Мексико е тука."