10

Настя

преди 7 години

Реших моя въпрос - не са го изнудвали, и той е бил атентатор. На 16 години. Не го ли е срам?

9

Хелга

преди 7 години

Щом И ТОЙ е подканвал хора в Facebook, значи И той е подкрепял атентата и е бил атентатор.

8

Настя

преди 7 години

Щом е ,,малчълив съучаник'' на нападателя, тогава защо не е казал? Изнудвали ли са го? ЗАЩО не е казал, преди това да се случи? Може би наистина са го изнудвали.

7

Оля

преди 7 години

Как така ще знае? Това доказва едно - този атентат е бил организиран и се е знаел на някои хора.

6

Това съм аз

преди 7 години

,,Невинно момче, втори терорист''... Нали него поне няма да го изкарат невинен? Нищо невинно няма в това да стреляш. А това са си съвсем обучени организирани атентатори.

5

Анонимен

преди 7 години

Не може да е друго, освен тия двамата да са поръчани. А ако не са е изключение.

4

Анонимен

преди 7 години

Полека-лека ще си кажат истината - не е никаква откачалка тоя, а организиран терорист. Важното за тях е, че успяха да потушат нещата в зародиш, сега може всичко да става, но вече е късно, защото както знаем - всяко чудо за 3 дни.По същия начин она с пироните, ако беше успял да се намъкне - щеше да отнесе 15-тина, 15 още със себе си. *** не - нищо не е станало.Немската пропаганда в действие. В услуга на правителството, но срещу народа си!

3

Анонимен

преди 7 години

Кръвожаден будист е бил

2

обърквация

преди 7 години

Как ще е знаел? Това е било нещастен инцидент, причинен от поставена двойка в същия ден на един крехък младеж в амок. Дори извършителя не е знаел, че ще получи двойка и прочее. Най-вероятно и афганеца се е мислил за германец и е бил тотално антимигрантски настроен. Вие мейнстрийм медии не четете ли? Вече обявиха, че престъплението е дело на антимигрантски настроени местни граждани. Дори проведоха дълбокомислени дискусии по темата по телевизии разни.

1

Анонимен

преди 7 години

Ше го пуснат след броени дни и ше казат по телевизията да нее виновен горкия и във някоя стаичка двамката са играли видео игри.