31

Анонимен

преди 7 години

Дай,БОЖЕ,ТОЙ да стане президент на САЩ,та американците да си станат пак американци ,германците- германци,французите- французи руснаците- руснаци и българите - българи,а всичката "отговорна пар-тийна п-а-п-лач в САЩ,ЕС ,Русия и БГ- по разпределение и на "отговорно съхранение"- съответно в Гуантанамо,Сибир и Белене!Те си знаят защо!

30

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

ДО 21. ЯВНО СИ В ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ. 11.09. 2001 Г Е АМЕРИКАНСКИ СЦЕНАРИЙ. ТЯХНО ДЕЛО ЗА ДА ОПРАВДАЯТ ПРЕД СВЕТА НАХЛУВАНЕТО СИ В АРАБСКИЯ СВЯТ. ПЕТРОЛА, ПЕТРОЛА Е ПРИЧИНАТА. ЗАТОВА СИ И СЪТВОРИХА ТОЗИ СЦЕНАРИЙ И ЖЕРТВАХА ДОСТА ХОРА В ИМЕТО НА КАУЗАТА СИ.

29

Анонимен

преди 7 години

Бай Доналд е наш човек. Ако изберат бабата ще стане страшно. Ще иска да разполага тука армии, батальони и току виж някой от Изток започнал да ни обстрелва с ядрени ракети. Тръмп се концентрира върху САЩ и мексиканците, дъртата се концентрира върху геополитиката и останалия свят. Кой според вас е гарант на мира?!?

28

Анонимен

преди 7 години

Ще му влезе як френски полов орган на ***, ако стане президент.. И на САЩ, под негово управление, и то не само френски...

27

Анонимен

преди 7 години

Някой знае ли, дали правят психо-тестове на кандидатите за президент на САЩ? Все пак не е маловажно - един учен беше казал, че ядрените оръжия ще пазят мира, докато на копчето не застане някой ненормалник...

26

ким сун

преди 7 години

Някав кравар взел да поучава Франция и Германия.До къде я докарахме.Ще има стрелба.

25

..НИЩО НОВО В КГБ!

преди 7 години

...И ДОПИНГИТЕ ЗА СПОРТИСТИТЕ ОТ РУСИЯ , СЕ ПРИЛАГАХА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО!!!ЗА ПО ДОБЪР ИМИДЖ НА СТРАНАТА И ПРЕЗИДЕНТА!

24

ТАМ ВИ Е БОЛКАТА ,

преди 7 години

КОНФЛИКТИТЕ В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ , СИ ГИ ПРЕДИЗВИКА РУСИЯ , ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ДИКТАТОРИ СА НЕЙНИ КЛИЕНТИ НА "СЪВЕТСКО ОРЪЖИЕ"!ЗАТОВА ГИ ЖАЛЯТ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И ИСЛЯМО-СОЦИАЛИСТИ ....ЗАЩОТО СЕГА НЕМА ПАРИ ОТ РУСИЯ!...И ДРОГАТА СЕ КУПУВАШЕ ОТ ТАМ--ОТ ПОЛЕТАТА НА ТАЛИБАНИТЕ И АРАБСКИТЕ ШЕЙХОВЕ-ПОСРЕДНИЦИ!ДРОГА СЕ ПРОИЗВЕЖДАШЕ И В АЗИАТСКИТЕ РУПУБЛИКИ НА БИВШИЯ СССР!ОТ ТАМ ПРАЩАХА "ПУДРАТА ЗАХАР ЗА ХОЛАНДСКАТА МЛАДЕЖ" , КАТО МИНАВАШЕ ПРЕЗ ДС/БКП И БЪЛГАРИЯ /НРБ/!

23

до ние, вие

преди 7 години

Бежанците са само върха на айсберга. Мюсюлманите в Европа са вече там от няколко поколения. Европейците сами си ги пуснаха да им вършат черната работа без да осъзнават какъв таралеж в гащите си вкарват. Мислиха си че ще се възползват от тях и после ще ги върнат, да ама не...

22

Анонимен

преди 7 години

В статията не е много ясно казано, но Тръм е говорил да не се допускат ислямисти и то не само от Франция а от различни мюсюлмански страни които са радикални или поддържат тероризма - нашите политици няма да е зле да го прочетат.Че Америка е имигрантска страна е ясно, дори съпругата на американския националист Тръмп говори със силен балкански акцент а най-голямата му дъщеря се казва Иванка. Мюсюлмани в САЩ са само 0.6% от населението, дори латиносите срещу които говори той са набожни християни

21

Анонимен

преди 7 години

тръмп е пич и ще постави французите на колене

20

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА Е ЛУД!САМО КОМУНИСТИ И ИСЛЯМО-СОЦИАЛИСТИ , МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ОТ НЕГОВОТО ПРЕБИВАВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА!

19

Тръмповист

преди 7 години

България би спечелила повече от Тръмп отколкото от Хилари, защото дъртата е стар апаратчик, който знае една и съща песен и само нея пее- Русия и Източна Европа. А в момента Русия е най-малкия проблем, при едно стопляне на отношенията между Русия и САЩ в борбата с тероризма България ще спечели много.

18

Тръмповист

преди 7 години

Има една особеност при Тръмп, която не обсъждаме. Беше женен за чехкиня, а сега в момента е женен за словенка. Не демонизира Русия и Путин и като цяло не съм го чул въобще да казва нещо лошо за Русия и Източна Европа. Точно обратното на това, което направи ЕС, демонизирайки Източна Европа със всичките си разрешителни за работа, опасения, че всички източноевропейци точели социалните системи и т.н. Та Брекзит се случи, защото УК не иска европейци, но пък се пълни с пакистанци и африканци.

17

:-)

преди 7 години

До Анонимен"БРАВО НА ДОНАЛД ТРЪМП! САМО ТАКА! НИКАКВО ПУСКАНЕ НА ЧУЖДЕНЦИ В САЩ!"Браво, ама то самата Америка е държава на чужденци, бе!

16

КК

преди 7 години

Ха! ;-)Та Америка е страна на имигранти. Там има цели щати, където е по-вероятно да чуеш испанска и всякаква друга реч, отколкото английска. Пълно е с бандити с пищови на всяка пряка. В повечето щати белите са малцинство. Тия за какви се имат?! Тези имат абсолютно същите проблеми, че и по-големи. Половината свят им има зъб. Забравиха 11-ти септември. Нищо, скоро онези брадатите ще им го припомнят. И извършителите няма да са французи или др. европейци. Ще си бъдат родно американско производство

15

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЩЕ ЗАБРАНИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ХОДЯТ ВЪВ ФРАНЦИЯ

14

Анонимен

преди 7 години

В международната политика има едно правило. Едно от многото.РЕЦИПРОЧНОСТ.Американците много обичат да си джиткат в Европа. Е, и на тях може да им стане малко по-трудничко от сега нататък.Все пак номерата и хитринките не са ги измислили те. В Европа има цели родове дипломати, доста по-стари от великата Америка. Старият свят е оцелявал и просперирал и при доста по-мащабни кризи.

13

Анонимен

преди 7 години

И американците да не ги пуска във Франция.

12

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА ДОНАЛД ТРЪМП! САМО ТАКА! НИКАКВО ПУСКАНЕ НА ЧУЖДЕНЦИ В САЩ!