27

САЩ се меси в ЕС

преди 7 години

Защо закона не земе да забрани тия абсурдни покемони, които са ИЗМИСЛЕНИ ОТ ЦРУ ЗА ПОДСЛУШВАНЕ И СЛЕДЕНЕ НА НАРОДА?САЩ се меси в ЕС отново!

26

Анонимен

преди 7 години

Чък Норис изловил всички Покемони с домашен телефон.

25

gias

преди 7 години

Като днеска се пудех един какво натягване прави по центъра вече се светнах ами само че се пита тои да нее станал и служител че тогава горко ни

24

Анонимен

преди 7 години

Смях шапкарите само това могат да гонят михаля.Пак се напълниха кварталите с мутренски лихвари и наркодилъри,явно са общественополезни лица но,за сметка на това ще се арестуват покемони.ГОЛЕМА РАБОТА Е МВР-то и рУМЕТО И БОБКО И ВСИЧКИ ТЕ !!!

23

gost

преди 7 години

Явно бро лоялноста е ракия но не си я черпил що да е лоялна милата вероятно е некъде на село живееики в провинцията мислеики в зоната на здрача но пък чудно мие аиде тя служител блеяла ми тия шефове за кво са там управителки управители те ко гледат какъв конкурс чия дискретнос са гледали как е допуснато от няма качество работа ние само пари ли ще даваме ние ще търпим още малко и кои отде дошъл а тия днес клиент утре аиде чао место да гледат качество така да гледат

22

gost

преди 7 години

Ами явно е за слободясали без работа хит навремето така зарибяваха за фермите сега с това но се пита другото колко недобросъвестни служителки пречат от злоба човек да си ползва услугите зарад такива бебешки глупости щото ги сложили на работа и им дали власт добросъвестно меила ми бе изтрещял от простотии от тия служители на оператор просто се бях изумил хубаво нямаш се с човек ами думата дискретност от нямане какво говори и това няма няма висше аиде гарантност но поне култура да има що ли

21

Някой

преди 7 години

Ами аз понякога използвам GPS- а на смартфона си. Сигурен съм ,че има и други колеги които го правят. Ще има ли наказание и за такива като Нас? Или и ние ще плащаме по 50лв.?

20

Анонимен

преди 7 години

За катаджията покемон е новата двадесетолевка.

19

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с гърмящите ауспухси, затъмнените стъкла и демонстрацията на самотни състезатели .

18

Анонимен

преди 7 години

А за гонките ще има ли допълнителни екипи? Проблемът с покемоните е сериозен, но се басирам, че 2/3 от състава на КАТ не разбира за какво става въпрос...

17

Майор Костов

преди 7 години

Кажете си истината, че искате момчетата да изкарат по някоя и друга двайсетуна за да има за отпуската. Заради покемоните било...смях. Ха-ха "да следят за водачи, които карат с наведени глави или се държат неестествено зад волана" Ей, да карате вече всички с високо вдигнати глави и да се държите естествено!!!

16

До 16 баба Вуна

преди 7 години

Бабо Вуне, недей така. Ще вземат да ти изкопаят наследственото гърненце със злато... Няма да можеш да го преживееш ми се струва ;)

15

баба Вуна

преди 7 години

Абе,не търсите ли някой заровен покемон в земята? Че имам тука 18 декара лозе.И мотики ще ви дам, да ви е по-лесно.

14

Анонимен

преди 7 години

"Близо 90 на сто от водачите използват мобилни устройства - телефони, таблети и лаптопи, пишат SMS-и, пращат имейли.""В момента глобата за използване на мобилен телефон по време на шофиране е 50 лева"т.е този който трябва да си върши работата казва че 90% от хората не спазват правилото и същият той нищо не прави по въпроса, но иска увеличение на глобата??и каква ще е разликата тогава като пак няма кой да хваща тези които си говорят по телефоните?

13

анонимен

преди 7 години

666, това честотата, с която се разпространяват електромагнитните вълни, благодарение на които работят смартфоните, но 666 е и числото на звяра, който ще ни довърши! С покемони! Чиста работа!

12

Бургас

преди 7 години

Полицаи и катаджии да си вършат всекидневно работата и да глобяват наред , не както преди ден помолих двама моторизирани на отидат при неправилно паркирал а те ми се изсмяха и казаха че ще правят каквото си искат. Затова ли им плащаме заплатите? Да си лафят и понякога акция но само за избрани коли. А трябва наред без оглед кой какъв е. И яки глоби.

11

Pokemon hunter

преди 7 години

Покемоните ще ни довършат...

10

11

преди 7 години

***, идиoтииии.

9

Lilyt

преди 7 години

Жътвата на КАТ започва . Няма да има катаджия с по-малко от стотачка надница. Да ловят ловци на покемони само с камера на ревера,иначе нивото на корупцията ще се покачи рязко.

8

Анонимен

преди 7 години

Трябва да има допълнително полицаии. Че може да стане нещастие, невнимателни шофьори да сгазят някой Покемон.