46

Писюран

преди 7 години

"Министърът беше категоричен, че държавата няма да позволи нито един министър да страда от промяната."Вера Александрова наистина много е работила по трите реда преводна дописка. Че изобщо чете ли си после шльокавицата от гугъл преводачката?

45

ккк

преди 7 години

Аз завиждам на турците, заради Ататюрк. След ПСВ, Турция подписва много унизителни условия. Въпросният Мустафа по онова време е господин Никой. Въпреки това съумява да обедини около себе си народа и да се изправи не само срещу султанското правителство, но и срещу окупационните войски на Англия и Франция и гръцката армия и на практика спасява Турция.А днешните турци плюят по паметта му.

44

Анонимен

преди 7 години

До ГЛУПОСТИПовярвай ми и за Турция са много. Но целта е да се отстрани и затрие интелигенцията.

43

ГЛУПОСТИ

преди 7 години

КАКВО СА 20, ХИЛЯДИ УЧИТЕЛИ ЗА 85-МИЛИОННА ТУРЦИЯ..ХА,ХА,ХААААА....??!!!САМО ИСТАНБУЛ Е 13-МЛН.НАСЕЛЕНИЕ!ТОВА НЕ ТИ Е УЧИТЕЛСКИЯ ТЕХНИКУМ В СОФИЯ ,БЕ...ПИНОКИО...БЪЛГАРИЯ , НЯМА ВЕЧЕ И ПОЛОВИНАТА НА ИСТАМБУЛ НАСЕЛЕНИЕ...!/..това е все от "комунизъм" и "бпратски съветски опит"...ха,ха,хаааа/

42

Реалист

преди 7 години

20 000 !!! И откъде ше ги намерят ??? Това не са берачи на гюлов цвят или тютюнджии !!!Нали се сещате ,че ще бъдат назначени полуграмотни ходжи за да проповядват ислям...И така лека-полека светското образование в Турция ще изчезне....Което е и целта на сатрапа Ердоган!

41

Дениз Д.

преди 7 години

до 63Много сте загрижени българите, че Ататюрк ще бъде забравен. Ние сме религиозни мюсюлмани, а той изкореняваше ИСЛЯМА, но 100 години по-късно наш човек пак е на върха. Да живее Турция на мюсюлманите.

40

Анонимен

преди 7 години

И без друго умните им студенти учат на Запад и у нас.Но сега няма да може вече - нивото им ще бъде много ниско... А и няма да ги пускат да излизат от Турция.Сега ще учат Корана и ще държат държавен изпит, като полит комунизма навремето у нас.Яндък, турците се прецакаха сами.

39

Анонимен

преди 7 години

Дамо малоуммник като Ердоган може да прави такива Сталинистки чистки.Няма от къде да вземеш толкова хиляди подготвени учители или каквито и да са, просто няма в анадолското блато такъв запас.Сега ще назначи хиляди ходжи и имами в училищата.И Турция ще се върне 1000 години назад.Язък за Ататюрк, не опазиха завета му глуупавите турци.

38

историк от 8 век

преди 7 години

До СЛАВА РУСИСядай, слаб по математика и история!

37

СЛАВА РУСИ

преди 7 години

До историк от 8 векА турците са подмножество на българските еничари.

36

историк от 8 век

преди 7 години

Българите са подмножество на турците!

35

Lothbrok

преди 7 години

Християнските държави от запада, изтока, могат да решат проблема с мюсюлманските за една седмица атомна бомба в близкия изток и анадола. Ама само ламтят и се надпреварват кой ще напредне с технологии и тн.

34

Анонимен

преди 7 години

До турчинаОли знаеш ли кой е бил партиен секретар когато си се пръкнало ХАХАХАХАХАААААА

33

Су 34

преди 7 години

До Туркхалк 20 смВ Турция няма лекуващи се българи, има подкупени хора с парите от търговията с ИД на КПП Джераблус!

32

Турчина

преди 7 години

До сухуй 34 ммКолкото няма българи в Токуда толкова няма и в Турция лекуваши се българи...

31

Су 34

преди 7 години

След като 90% от турците са неграмотни защо грамотните българи отиват да се лекуват в Турция а при супер грамотните бългати не могат да се лекуват.----------Пак си чел вестник Хюриет, но на обратно като Джордж Буш!

30

Су 34

преди 7 години

Значи тук проблема за теб е че цитирам Петър Москов, а не това че тия 5 хиляди българи не могат да се лекуват в родината си и надеждата им е в Турция?-----------Българи, които се лекуват в Турция няма, има туркофили, подкупени с пари. За пари туркофилът прави всичко! Много си зле!

29

Су 34

преди 7 години

До ТурчинаОли кой го казва след 160 г византийско и 500 г османско робствто дали е останал чист българин я си помисли малко нали на всяка крачки вините че сме ви клали и е.бали---Ти например си чист българин, но не го съзнаваш! Омръзна ми да те затапвам,а *** кво да се прави!

28

Хейтър Тролев

преди 7 години

Със сигурност ще излязат от джамиите и директно с плащениците ще проповядват , преподават исках да кажа.

27

ROM

преди 7 години

Турция е дръпнала напред, не завиждайте!