106

Турски тролове

преди 7 години

Колкото и да плюете България тя е тази която унищожи и византийската, и османската империя. А младите ви хора масово идваат в България щото тука е либерален айляк. Това което е в БГ никъде другаде го няма по света.

105

OMG_Lucker

преди 7 години

Не знам дали Ердоган е организирал преврата, дали наистина са турските военни или ЦРУ или Фетхуллах Гюлен. Имам си мнение, но то няма значение. Знам обаче, че Ердоган направо разказа играта на Турция, че каквото и да се случи оттук нататък турците доста ще страдат заради политиката, която той води, заради алчността му и жаждата му за повече и повече власт.

104

V

преди 7 години

Ердоган - за едно по-добро, светло и европейско бъдеще на Турция. Правилнен избор, неограничени възможности за младите!

103

Су 34

преди 7 години

КАКВО РАЗБИРАШ ТИ ОТ ИКОНОМИКА, ЖИВЕЕШ ВЪВ ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА, В КОЯТО НЯМА ДАЖЕ РЕАЛНА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА :)))))))------------Ми, повече разбира от тебе, ти живееш в държава, която е на издръжка от Запада без реална икономика!

102

Коки

преди 7 години

Адолф от Анадола идва ...

101

СЛАВА НА МУСАКАТА

преди 7 години

До ЕРДУГАН :)С две думи това е турския Бойко ли бе ? Строителя на новото време ?Ти ако разбираше от икономика и търговски отношения, щеше да те избива студена пот по челото само, като го видиш по телевизора :) :) Какво да ти обяснявам, Трилионерче :) Пии една вода и лягай да се молиш ***.Като дойда на власт ще ви оправя всичките вярващи овце. :):):)

100

Анонимен

преди 7 години

Този път Русия няма да на освобождава обаче бъдете сигурни !

99

...

преди 7 години

До АнонименДано не си прав, щото ние сме първите ;) При евентуална сухопътна операция, но не вярвам да е толкова глупав.Ще ревем тогава, защо не сме още сателит на Русия :)Ако мислиш, че Доналд Тръмп ще дойде да ни спаси :Д :Д :Д :Д :Д :Д

98

Анонимен

преди 7 години

Този на снимката ще нападне Европа и Америка !Демокрацията свърши идва диктатура и ВОЙНА !

97

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 7 години

ТЕЗИ КОИТО ИЗБИВАХА ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ И ГИ ГАЗЕХА С ТАНКОВЕТЕ---ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА 300-УБИТИ И НАД 1000-РАНЕНИ В ТУРЦИЯ!СТИГА МИЛОСТИ ЗА УБИЙЦИТЕ НА 21-ВЕК!!!ТЕ , ПОЖАЛИХА ЛИ НЯКОГО...????????!!!!!!!!!!!

96

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ --СЕГА ЩЕ Е ДАЛЕЧ ПО-СИГУРНО МЯСТО , СЛЕД ЛИКВИДАЦИЯТА НА ПРЕВРАТАДЖИЙТЕ В ТУРЦИЯ И ЗДРАВАТА РЪКА НА ЕРДОГАН!СТИГА , ПРОЛИВАНЕ НА КРЪВ С АТЕНТАТИ И ТАНКОВЕ ПО УЛИЦИТЕ!!!!ИСКАМЕ СПОКОЕН ЖИВОТ С КОМШИЙТЕ И СВОБОДНИ ДЪРЖАВНИ ВРЪЗКИ!1/5-ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ОТ ТУРСКО-ЕЗИЧЕН И МЮСУЛМАНСКИ ЕТНОС---ТЕ СЪЩО СА БЪЛГАРИ И ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!

95

Анонимен

преди 7 години

Велик е турският народ, а не като нашия възпяван от поети

94

Анонимен

преди 7 години

Като повечето българи и доктора е за асимилация или изгонване.

93

Анонимен

преди 7 години

Като повечето българи и доктора е асимилация или изгонване.

92

до 137 доктора

преди 7 години

Ако толкова ви харесва в турция моля границата не е далеч.=======А бе докторе....нещо трябва да смениш тактиката. От 89 та година , все хора гоните и както е тръгнало хора няма да останат в Бг. Руснаци ли ще внасяте какво ?

91

Анонимен

преди 7 години

Запазете Вие, г-н Ердоган!

90

Ердоганя-османя

преди 7 години

Султан Ердоган: Спокойно! Всичко върви по план!

89

60006

преди 7 години

Африканците са с по-големи заплати от българите!

88

Lothbrok

преди 7 години

Преврата всъщност беше зле режисиран, актьорите ще платят с живота си заради некадърната си игра, а режисьора ердоганчо ще мисли нови театрални постановки. А турския народ са ов,це, пастира им е ердоган.

87

Обръщение

преди 7 години

Ердоган към народа: Запазете спокойствие! Всичко съм го обмислил много отдавна !