71

Иван

преди 7 години

Този *** пожарникар прави ли разлика между,кораб и катер....явно не

70

Анонимен

преди 7 години

само дето не схванах в какво сме топ 3 , ще воюваме с русия с платноходка и делтапланери ехооо имаме ли армия или шайка *** начели с ***

69

Анонимен

преди 7 години

Факт е,че българската граница се охранява добре. Не ми се мисли какво щеше да бъде, ако Орешарски беше премиер, а мъжът на Мая Манолова - военен министър, когото го уличаваха в далавери с оградата. И днес за пореден път се вижда, че службите работят със задържаните цигари за милиони левове у бивш шеф на ДАНС - не се щадят...

68

Без коментар

преди 7 години

Само не разбрах и двете гемии ли са в Топ 3 или само по-новата - от времето, когато сикаджийската мутра разтриваше гърба на бай Тошо?

67

рънте

преди 7 години

Че пишете неграмотно е едно,но и снимката ви е един път. От униформата на рапортуващия която е на ВВС излиза, че рапортува командира на 7ма ескадрила на самолетоносача "Живков".

66

Кирил Софийски

преди 7 години

Пак нещо се е объркал ! Ама то от незнание ! Тои си мисли че кораб е това с което го докараха вчера на Резово !

65

Анонимен

преди 7 години

***

64

До Мадуро от Венецуе

преди 7 години

Какви ги плещиш? Щеше да се вързва ако беше назначен от американците.

63

Така е

преди 7 години

До Един от Северозапада Благодарим за съвета.Пак ще го изберем.А на БСП ще направим една хубава евтаназия. Стига се е мъчила с преяждане на власт и пари..

62

Един от Северозапада

преди 7 години

До Мадуро от Венецуела Смени дилъра, приятелю, нещо ти сипва в дрогата...С кое посолство се консултира Баце, преди да предприеме каквото и да било, кой му назначаваше и финансовия преди, и външния сега министър, къде ходят от време на време на инструктаж министрите му? Чии проекти се биеше в гърдите, че е спрял, на една среща , и ревеше, че не получава съответното внимание от тая страна, която е диктувала това спиране? Смени дилъра....

61

Наблюдател

преди 7 години

Няма начин да не мине ден и да не изръси някоя глупост или откровенна лъжа тоя!

60

не трии пидор

преди 7 години

https://youtube/watch?v=peSg8MAA5Bw&index=9&list=RDMJ5hIA_hpD4

59

Н

преди 7 години

Номер 1 по лъжи сме в Европа.

58

Българин

преди 7 години

браво Бойко ти си

57

Мадуро от Венецуела

преди 7 години

До колегата от северозапада:Мутрата не сме го избирали, а е назначен от руснаците. Справка, цените на горивата. В България са 2. лева литъра, а в Омразните САЩ 0,30 лева за литър на дребно. Колкото до параходите на МВР Мутрата не е питал "министър" Миков за Отказаната доставка от Италия на Морски съдоде, за да врътне поредната далавера.

56

Анонимен

преди 7 години

абе, джурналиста, водните пространства се наричат акватория, Екватория е име на Южен Судан и Уганда от 19 век.

55

Един от Северозапада

преди 7 години

Не плюйте сега по него, вие си го избирахте, даже два пъти, това е резултата.возете се по новия асфалт, треперете вечер, да не ви оберат или изнасилят в центъра на София "мигрантите", обаждайте се по-често на майка си на село, да не би да я оберат или изнасилят местните шведи, слущайте чалга в Арена Армеец, возете се на метрото, бройте си стотинките всяка сутрин, и си трайте.Вие си го избирахте, теглете последствията.И ако не ви е уврял акъла-септември идват избори, изберете си го пак????

54

красналиев русе

преди 7 години

тоя хептян е изтрещял поне да ги види на живо тия платноходки че утре ще го каже и на вън пред някой дипломат и ще са сетят бързо какво работеше преди 20 г

53

Затворко

преди 7 години

Защо не отиде на мача на протежето си Литекс ами плещи глупости за кораби, които не могат да догонят лодките на турските рибари.

52

Антикомунистов

преди 7 години

Една муатра държавата тормози, време е катафалката да го повози