96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Путин си взе Крим под носа на нато и тато. А Украйна *** супата с ЕС."Да де, само че НАТО е на един куршум от Мосва, не *** от Вашингтон, нали?

95

Анонимен

преди 7 години

Путин си взе Крим под носа на нато и тато. А Украйна духа супата с ЕС.

94

Виготура

преди 7 години

Кой научи мюсюлманите на тероризъм? Първо британските САС, които обучават бойци от племената да се избиват едни други, докато сложат подходящия шейх, който да подпише 100 г концесия за петрола. После САЩ в Афганистан обучават муджахидините на тероризъм и партизанство. Сега "учениците" показват наученото. Исляма е инструмент, не причината.

93

Анонимен

преди 7 години

Разбрахте ли защо единия викал - "аз съм германец?".Щото иранеца като почнал да стреля, други 2ма в мола които имали оръжие в тях, веднага почнали да стрелят по терориста.И така са спасили доста хора !

92

Скуби Ду

преди 7 години

За вас незнам, ама аз почвам да произвеждам плюшени мечета защото вече има голямо търсене! :)

91

Мисла

преди 7 години

Като се замисля, то сегашните немци са масово такива, така че немец ще е.

90

Анонимен

преди 7 години

Името му е Хубертус Андре. Заподозряният, за когото следствието има данни, е 18-годишен немски иранец от Мюнхен,Той бил с двойно гражданство - немско и иранско.

89

Бай Киро

преди 7 години

До batmarioБат Марио ,ами българската нация като е експлоатирана 500 г от Турската нация а сега от Американската нация ,кога най -накрая бумеранга ще се върне при тях ,та и Бай *** да се види бял човек...

88

batmario

преди 7 години

Когато една нация експлоатира друга нация за да е добре,това се нарича черна магия/Р.Щайнер/.Германия прави това с почти цяла Европа последните 20 години...Бумеранга се връща и Бог да Ви е на помощ...Който сее бури....

87

Нетолерантен

преди 7 години

Айде сега пак хаштагове #аз съм Мюнхен или аз съм Мак Доналдс сълзи ,сопполи ,цветя ,плюшени мечоци ,да отговорим с толерантност и други подобни глупости.Пълна забрана на исляма в Европа!Има ислям има терористи ,няма ислям няма терористи.... кратко, ясно и точно!

86

Анонимен

преди 7 години

До : hahahah Да всички имаме роднини в Германия и мн малко от тях имат немски паспорти. Но на теб не ти ли идва на акъла защо е така? България е член на европейският съюз и не е нужно да кандидатстваме за немски паспорти за да пребиваваме в Германия. Докато за хора от арабските държави се нуждаят от немско гражданство за да пребивават в Германия. Има голяма разлика. Сравненията ти са смехотворни!

85

Анонимен

преди 7 години

Чист немец с австрйски корени

84

чорлав

преди 7 години

Нали показаха, че 85-и набор, как на 18???

83

Неясен мотив?!

преди 7 години

Ясен е като бял ден - промит мозък, дрога, обещания за девици в Рая, фантазии как ще го героизират след смъртта му, докато той гушка девиците.Такива като него, за жалост, никак не са малко. Определени среди зарибяват пи.шл.емета и ги използват най-безогледно.Не вярвам, че е бил сам. Щом свидетели са видели трима с дългостволно оръжие, значи другите двама са били резерва за някакъв план Б. Щом са видели, че пи.шл.емето е направило каквото са решили по план А, другите двама са офейкали.

82

1234

преди 7 години

Каква ли е религията на терориста????Мисля ,че всички знаем...

81

Hahahahhaha

преди 7 години

Аре стига с този тероризъм бе..... Така ли се взима немско гражданство замислете се малко! Всеки има познат или роднина в Германия от години да не би имат немско гражданство????

80

Анонимен

преди 7 години

111 Всякакъв , може да бъде , включително и амок

79

Анонимен

преди 7 години

113 нарами си дисагите и се разкарай от Европа

78

Анонимен

преди 7 години

А приятелят а Меркер, Ердокан изрази ли съболезнованията си? НЕЕЕ!!!ЗАЩО???Меркел беше първа, когато се изказваха съболезнования на Турция за терористичните атентати, а сега?Защо Ердоган МЪЛЧИ??? Защото убийците са ислямисти като него. Затова.

77

иранец

преди 7 години

Германец съм бе!