14

Това съм аззз

преди 7 години

Това е за тези, писали против жените:Значи и майките ви, и жените ви, и сестрите ви, и лелите и бабите, и всички жени във вашата род са такива. А майка ви като е такава, нали знаете тази поговорка: Ябълката не пада по далече от дървото!

13

Логииика

преди 7 години

Като мъжете са толкова умни, защо тогава Никола Стръджън е мнооого по-умна от Роско Плевнята, а? Обяснете ми това, пък после пишете безсмислени т.ъпи коментари. Тези които пишат против жените са м.*** д.епресари.А защо мъжете пият повече от жените, а? Защо не могат да се спрсвят с проблемите си, а? Защо търсят някоя жена да им ги оправи, а?

12

Анонимен

преди 7 години

Който казва, че ,,жените са грешни, а мъжете безгрешни'' категорично е а.рабин мюсюманин. Атентаторчета, да не сте посмяли да обидите жена! Не е вярно, няма безгрешен човек, и бог не е. безгрешен.Доказано е, че жените са мнооого по-умни от мъжете. А за духовна сила те са хииииииимяди пъти по-силни! Един мъж без одобрение на жена не може, просто не може. А за физическа сила-аз в училище бях по-силна дори от най-силното момче от училището.

11

Жерар филип

преди 7 години

Няма силни жени. Има слаби мъже.За разлийка от мъжете , жените по природа имат един орган , които не им служи за нищо друго , освен за забавление. Попитайте и " най-силната"жена, защо търси мъжка ласка , когато не се нуждае от такава .Отговорът им е елементарен и не веверен. Той е: -Имам нужда от приятел , който в нужда да ме подкрепи. А истината е , че те неосъзнато желаят да продължат рода. Е къде им е силата без мъжът?

10

Анонимен

преди 7 години

Искат връзка но свобода. Иска жена вярна но той да е неверен. Иска любов а в замяна лоши кофти номера. Тя Мерлин Моро има велика мисъл."Когато съм с даден мъж съм него защото ми хубаво лошото и сама го мога."

9

Анонимен

преди 7 години

Кога. Чедо мъжа нанася тежък сърцат порок върху верна жена се заклеймява о веки чедо. И су носи чедо тежък воденичен камък чедо девет години на сърце. Страда и линее че липсва на сърце. Тя парата се обърнала с две лица е. Фос су.. На сърце да му страда така как нейно сърце не било на место чедо. Кога изречи думи ответни и сърце на место с дошло чедо. Не са хубави тез работи чедо.

8

Най силен

преди 7 години

Жените са извънземни и ще се отърват съвсем от мъжете като почнат сами да се оплождат и да раждат само жени. Така ще станат силния пол завинаги.

7

Анонимен

преди 7 години

Жените грешани мъжете безгрешни. Айййй пресвета Дево от гведелупе.. Ша *** постиш чедо но туй де мъжа твори нейде спрямо жената. Не е хубаво чедо. На тежък сърцат порок да са неверни на верна жена. Туй грешно. Чедо от към мъжа нейде към жената.

6

gios

преди 7 години

Адебе по голяма грешка е че мислят само за леглото а за работа маи не и от такива стилни жени де разделят семеиства пази боже

5

Анонимен

преди 7 години

Феминизацията е на път да съсипе целия свят като дойде Килъри на власт.

4

Анонимен

преди 7 години

До 4Като не угажда руките ще му се подпалят от заиграване със себе си. Жените не търпят подобни своеволия и подигравки. Обиди също.

3

Анонимен

преди 7 години

Феминизацията е една от грешните стъпки,които съсипаха България :-) :-)

2

Дедо

преди 7 години

Силните жени търсят некой балъкк да им угажда и ходят да се шибать на ляво и надясно. Е, и? Всичко отминава...

1

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСам ли си говориш, бе?