52

ПГ

преди 7 години

Той е учил в УНСС и в Единбург..... Учил, или завършил? И какво? Заради възрастта би трябвало да кажат нещо и от биографията му, защото както виждате, съмненията са си естествени, а и помним калинките на герберите!

51

65

преди 7 години

Ако ще феномен да е няма нито житейски,нито професионален опит.Той е живял-да е жив и здрав,по-малко години отколкото е трудовия стаж на Фандъкова. За какво говорим въобще??В Автогараж Малашевци от такива шефове са пропищяли шофьорите.Със всеки изминал ден ощетяват бюджета по всички възможни начини.

50

до 39 и други

преди 7 години

!? В нормалните университети не ходят за да отбият номера , затова и българските са на дъното в класациите. студентите се занимават с проекти по различни европейски програми за търсене на решения и въвеждането им в ежедневието , така че не е чудно да има практика в транспорта ,ако е посещавал някой свестен университет

49

СЛУЧАЕН ПОЛЕТ

преди 7 години

Поредния ДЪЛГОГОДИШЕН ЕКСПЕРТ С много опит в управленската дейност!!!!!!!Назначен по "някакви" ШУРОБАДЖАНАШКИ ПРИЧИНИ!!!!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 7 години

А шеф на дупките и разбитите пътища в София няма ли да назначи тая ученичка?

47

Анонимен

преди 7 години

На мама връзкарчето

46

Анонимен

преди 7 години

Новоизлюпена калинка кацнала върху гербер. Дайте на този мамин връзкарски син биографията за да видим точно пък той ли достойният за този пост.

45

Ханко Брат - квартал

преди 7 години

Връзкар с агентурна зависимост. Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне. Погледнете етническото преследване срещу българите в градският транспорт.

44

Анонимен

преди 7 години

Има нещо гнило , но този път не е в Дания .

43

Анонимен

преди 7 години

Porednata kalinka na gerberastkite

42

fsd

преди 7 години

От една страна е добре да се дава път на младите, но за да се пусне младеж на такъв пост трябва да се е отличил с нещо и аз питам: 1) По какъв критерий е избран точно този кандидат (не само той е млад в администрацията) 2) Какво образование има с посочени години на следване 3) Проекти, по които е работил до сега, и как те са били приети от началниците му т.е. данъкоплатците 4) Какви идеи има и как мисли да ги реализира 5) Описание на трудовия му стаж по години. Ако всички е коректно - Успех!

41

б

преди 7 години

Егати брадата има този младеж, да не дава по повече пари за стайлинг отколкото за спирки :D

40

Анонимен

преди 7 години

А по-интересно е защо кмета на транспорта не си е подал и той пставката?

39

Анонимен

преди 7 години

Дотук се стигна, след разследване за съмнителна обществена поръчка за монтаж на 60 спирки. Тогава сред хората, подали оставки, беше и зам.-кметът Любомир Христов.Ааа, грешиш. Той не е виновен за хаоса с транспорта, а за краденето на определени пари за спирките. Това, че обича да взема пари, които не са негови, не го прави отговорен за решенията на кмета на транспорта и настъпилия хаос, а за присвояване на нещо, което не е негово.

38

До 45

преди 7 години

Ами предишния зам.кмет по транспорта, някой си Христов, направи днешния хаос в транспорта в София. Е, помогнаха му и други, но той беше основната фигура. Какво не ти е ясно?!

37

Анонимен

преди 7 години

Обаче четете между редовете - ЗАМЕСТНИК кмет. Ниокой не му е поверил почти нищо. Ако смятате, че заместниците имат кой знае какви правомощия, назовете зам. кмета на София или заместник на някой сегашен министър и ми кажете какво са направили?

36

Анонимен

преди 7 години

Те затова транспорта в София е толкова зле - все такива калинки взимат решенията, от които после страдаме.

35

Анонимен

преди 7 години

Това момченце става за служител на най-ниската длъжност в структурите занимаващи се с транспорта на София. Като понаучи нещо, след 10-15 години, може и някакъв шеф да стане, но за зам.кмет и тогава ще му е рано.

34

Анонимен

преди 7 години

Шеф на Спирките? И Такава ХРАНИЛКА ли си Имаме.

33

Мрънкач

преди 7 години

Нямам нищо против момчето и му пожелавам успех и дано се справи, но имам против шефа му! Не може да повериш транспортната система на почти дву милионен град в ръцете на човек, който няма и 5 години стаж в дадената област. Ако това ти е най-подходящия кадър за тази длъжност, значи нямаш и грам ръководен капацитет. Айде със здраве.