9

Анонимен

преди 7 години

До НаблюдателАми никак не е странно. Сега и в Русия са на власт едрата олигархия и военно-промишленият комплекс.

8

Наблюдател

преди 7 години

До П.ПетровА не е ли странно, че за първи път в историята на САЩ и Русия (СССР) руснак се изказва позитивно за републиканец, а не за демократ?

7

Кики

преди 7 години

До Капоне. Мой познат ветеринарен лекар каза :Добре. ,че дойде капитализма, сега пачките ме удрят по челото. Ако беше останал социализма сега щях да стоя в някоя аптека като мишка за 500 лева. Гледните точки на лекаря и Капоне са много различни, както и на всички хора.

6

П.Петров

преди 7 години

До Наблюдател 4Ако случайно бъде избран, сигурен съм, че "тези, които дърпат конците" ще му пратят някой "джихадист" да го гръмне, понеже комунистите вече не са актуални.Това ще бъде добър повод да пратят армията срещу Даеш. Ще влязат през Кюрдистан и Ирак. В резултат ще бъде създадена Република Кюрдистан и вероятно Кюрдска автономия в Турция, която до 20 години ще се присъедини към Република Кюрдистан.

5

П.Петров

преди 7 години

За да "сложи край на престъпността", трябва да е по-социалист и от Обама, което няма как да стане.

4

Наблюдател

преди 7 години

Ако тоя клоун го изберат за президент, света ще се управлява от двама комплексари. лилипутчето от изток и реалити клоуна от запад. Дано тея дет им дърпат конците да ги контролират.

3

Анонимен

преди 7 години

Тръмп за пореден път говори глупости."Ние сме голям, корав, богат и див народ и престъпността е цената, която плащаме за това"Реймънд Чандлър

2

Капоне

преди 7 години

Престъпност и капитализъм вървят ръка за ръка.Не можеш да я спреш във времена на дива надпревара за пари.Хората се опитват да оцелеят на всяка цена,алчноста е завладяла цялата планета,а това води до престъпления.Можеш да пребориш престъпноста като осигуриш основните неща за оцеляването на човека,като храна,дрехи,подслон,медицинско обслужване и образование,Безплатно!Всички са едни и същи,измамници и манипулатори,те не искат да променят нещата а да ги запазят такива каквито са!

1

Берлин

преди 7 години

Само от това обещание става ясно, че всичките приказки на този популист са лъжи на килограм.