30

Анонимен

преди 7 години

Има голяма прилика с една наша *** журналистка, която живее в Англия, но често отскачаше в България да си получава хонорарите от гангстера Цветан Василев, за панегирите по неговата личност. По едно време се появи и в Брадъра за да си покаже дебелия *** и гнусния характер. Доколкото си спомням имаше турска фамилия, нещо като Колтуклиева или подобно.

29

стига бе

преди 7 години

Като гледам бевшата и настоящата на Тръмп си казвам: Този има пари, ама има и вкус. Като гледам тази на снимката май е сънувала мокър сън. Типично за левия спектър на политическия хоризонт.

28

питанка

преди 7 години

Започва се-сега ще изкарат от 9 дола вода, за да го очернят. Но по-черен от Обама няма да стане.

27

Членска карта №7

преди 7 години

до 30Извинете, без да искам съм повторил поста ви!

26

Членска карта №7

преди 7 години

Добър опит..., но изтъркан!По ми хареса гаврата с бате Доменик.... Какво грозна мъжкарана му пробутаха за да го подхлъзнат и днес за президент на Франция да имаме това смешно човече!!!

25

дц

преди 7 години

Тц, тц, тц.... ама,че изтъркан номер! Тия хора нямат грам въображение!Схемата - Строс Кан - отново в действие!Мдааа, явно Килъри Клинтуша и глобалното либерално движение са изпаднали в паника!Що ли???????

24

Мишок

преди 7 години

АУУУУ ЧЕ ВАМПИР ТОИ ТРЪМП ДА НЕ НЕКОИ ПАНДИЗЧИЯ БЕ.Я ДА БЕГА ТОЯ СЪТВОР.ГАДЕН

23

Иван

преди 7 години

Тази съм сигурен,че и столичата на ИДИЛ не биха я изнасилили! Тръмп помпа само топ красавици и може да си купи всяка а това грозно куце не зная кой и колко и е платил за тези компромати или просто и се иска 5 минутна слава?! Аз лично нямам някакви сервизни спестявания но доста по красиви ми счупват телефоните макар да не съм пак казвам нито богат,нито известен и супер красавец! )

22

Анонимен

преди 7 години

едно е да се опитат да те изнасилят , друго е да си изнасилена , дърта кифла е тая

21

12

преди 7 години

Всеки път когато сметките са на път да се объркат от някой кандидат за президент, получил подкрепата от народа, се появява някаква дърта брънтия, която изтрезняла след 20 години и се сетила, че на некъв купон некой и го лизнал между филиите ама пазела тайната щот била почтенна проститакова а не неква пачъвръ айсиктир дее тоа номер се изтърка, цяла америка да гласува за ТРЪМП, а не за жената на били свирчока. Дори неострите американци ще усетят номера, тва у турските сериали се върти у сека серия

20

Пенчо

преди 7 години

А мен преди 10 години Хилари и мен изнасили.

19

1

преди 7 години

Секс скандалите нямат нищо общо със секса. Това от мен да го знаете. Ако се чудите защо, задайте си въпроса защо тази уважавана дама реши да даде широка гласност на случая точно сега ?

18

гледай си живота

преди 7 години

Джил,това е много голяма хапка за твоята уста,забрави

17

Мучачос

преди 7 години

Е,стана известно ***.Може би очаква и по някое милионче от пресата,от Хиларито,че и от Тръмп ,ако и мине номера.Баналните махленски чалгаджийски номера вървят и в САЩ .По пътя на тъпата логика ,манталитета и зад океана е като нашия т.е.американците са с български корени.Да се пренапише историята....казах.....

16

Анонимен

преди 7 години

"... опит за изнасилване през 1997 г. ...В продължение на 20 години тя пазеше мълчание ...Сега тя е решила да проговори пред журналист от нюйоркската редакция на "Гардиън".---Вчера Мара пръднала, днеска замирисало ...А, бе ще го изберат, бе, каквото и да пишете ...

15

Един от Северозапада

преди 7 години

Плоско съшито с бели конци... Очаквам скоро 2-ра серия- някоя обвинява Тръмп я в педофилия, я в некрофилия, а защо не и в канибализъм? Явно много ги е стреснал...

14

ххх

преди 7 години

Това ли е димокрасито наистина ? Действащия президент да вземе страна в изборите и да осмива единия кандидат.Когато в Русия се редуват Медведев и Путин целия свят се възмущава, а че в САЩ са Кенеди, Кенеди, Буш, Клинтън, Буш, Обама, Клинтън. Кенедитата ги избиха, но след Килъри може да се намери някой Буш.

13

Анонимен

преди 7 години

Смеееех! Най-много да го е молила за платен сеанс. Обаче той е отказал и таа до тука! Тръмп едва ли познава тая окаяна женица... Банален номер. Лъжа съшита с бял конец.

12

Анонимен

преди 7 години

Явно добре се справя Тръмп, щом след толкова помия от всички посоки има огромни шансове да отстрани Клинтънката.

11

Анонимен

преди 7 години

Това в Щатите е някаква пародия на демокрация и избори. Месеци преди същинските избори вече се работи активно от медии до ниво Обама за елиминирането на един от двамата кандидати за наследник на поста.