29

ще се оправим

преди 7 години

Ние българите, мразим най много българите, след това руснаците, после македонците, сърбите, гърците. Западно европейските народи са ни безразлични. Обичаме малко англичаните. Американците са ни фаворит и мечта за начин на живот.

28

Анонимен

преди 7 години

Е, сега когато удобничко отстраниха руснаците, и краварите ще се доредят до някакви медали .

27

Анонимен

преди 7 години

На руснаците все другите им са виновни, те са вечните жертви.Само се оплакват и лъжат.Стига, да си отиват в Сибир.

26

samogenerirana sankc

преди 7 години

kaka Marka Sharapkata ia olepiha zastoto nikoi na zapad nekopuva tova koeto tia reklamirase. sega firmite sponsori ste gepat iako pe4albi ot novite shampionki- osobenno ako leklamirat, 4erni o4ila, kemiur i grafiteni izdelia...za da izbegnat otvetnia udar, zapudkite parvo izvadiha nekakv ruski shoinokio s "novinite" 4e RUS pravitelstvo e upravliavalo koi, koga i s kakvo da se drusa. taka izbegnaha recipro4nite obvinenia. i e po lesno da mahnes 68 ot edna strana ot kokoto 200 ot 30 starani

25

Анонимен

преди 7 години

До муспи -Kakva olimpiada ti se privijda ,te svetovnoto po futbol izpuskat . Trebe provalka I poooolnaia izolacia .Ponial!

24

Анонимен

преди 7 години

Da-a-a-a. Kolko umen e bil Bismark .

23

муспи

преди 7 години

Вече писах, - Русия да обяви Московска Олимпиада която ще се открие по същото време с тая в Рио. Който иска да заповяда! За всеобща изненада ще се види че огромното болшинство ще замине за Москва, в официалната ще участват само САЩ, Европа и то не цялата, Австралия, и някои африкански демокрации, които ще изхитрят да пратят делегации и на двете. Що се отнася до България, тя участва за първи път с толкова малка делегация, ще изпрати по голяма в Москва.

22

Austin Powers

преди 7 години

Много правилно решение. Не виждам как МОК се е съгласил въобще да акредитира руската лаборатория като се има предвид, че ушанките са най-лъжливата нация в света след индийците.

21

Анонимен

преди 7 години

Марш надрусани спиртисти!

20

Анонимен

преди 7 години

Руският спорт е заложник на КГБ апаратчиците и тяхната алхимична лаборатория ! Жертвите както винаги са обикновените руснаци.

19

D777

преди 7 години

Смешна работа... че взимат допинг предполагам е вярно, но другите света вода ненапита ли са...естествено че взимат и те. Огромна част от профисионалните спортисти са на стимуланти, някои на по-пречистени, някои на не толкова и ги хващат по-лесно. По тази логика направо да отменят Олимпийските игри. Няма какво да се лъжем, решението си е отвсякъде политическо!

18

Анонимен

преди 7 години

Мошенниците - вън от спорта!Правилно решение - щом Русия зоби спортистите си нека целия отбор се маха. Да си играят пред Кремъл.

17

Анонимен

преди 7 години

Да върнат всички незаконни и измамни медали наглеците му с наглеци!

16

Анонимен

преди 7 години

Господ ги обича тези.Всички други ще се върнат в държавите си яко на-е-бани със Зика.Всички атлети в Рио да си знаят, че кой раждал-раждал, нататъка само микроцефали.

15

Супер

преди 7 години

браво че ги махнаха тия аборигенисега вече ще се получат страхотни олимпйски игри без тея назобени тъпaци

14

Тази

преди 7 години

Дария Клишина е уникална.На всички големи състезания където участва,операторите въртят,въртят и пак няма ли в момента състезание камерите са в нея!

13

Ахахаха

преди 7 години

Предлагам следващите Олимпийски игри да си пращат графиците на прием на хапове и да се оценяват по точкова система. Който има най-малко шанс да му хванат стероидите взима най-много медали и така.... После защо лапетата гледат киберспортове вместо футбол и олимпийски игри ...Щото им е до гуша от скандали и е#ане, що ! Не не знам Шарапова кви допинги зима, ама Серена Уилиамс прилича на кон и ако е бременна вероятно ще роди бебе с брада и плочки. Супер тъпите олимпийски ше са отново.

12

Анонимен

преди 7 години

Типично руското оправдание:"Хванали са ме на пангара, ОБАЧЕ И ДРУГИ ПРАВЯТ СЪЩОТО!"А бе правят, да, преди три години изхвърча една американка. Обаче само в Русия това е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА! Ръководи се от министъра на спорта! Участват тайните служби!

11

Анонимен

преди 7 години

Елитен спорт без допинг няма ! Успехите на олимпийските спортисти се използват за политическа пропаганда. На товариш Пътников - император на бедна, корумпирана, маргинализирана, алкохолизирана нация, това му е жизнено необходимо. В Сочи се оака. Лъхна 50 милиарда за мегаломенско /после станало за посмешеште/ строителство. Тогава обаче не се дървеше на целия свят и му позволиха да си зоби спортистите. Е сега му резнаха квитанциите.

10

Анонимен

преди 7 години

вън руските мошеници от спорта