5

Хейтър Тролев

преди 7 години

Искрено се извинявам , на Силва за недоглеждането .

4

Хейтър Тролев

преди 7 години

до Сливаедно кафе в ХОРЕМАГ-а на село струва 30ст. на морето 3лв. Защо питам аз ?- защото на морето плащат на полицията да не ги затвори ,на данъчните да не ги проверяват ,на ДВСК да загубят пробите от *** риба дето продават за прясна и ВСИЧКО това трябва да се включи в КРАЙНАТА ЦЕНА ... същото е и при обменните бюра имат си разходи -- питай на летище София колко им е наемът и на кого са платили за да са те , а не конкуренцията и т.н.

3

Анонимен

преди 7 години

Тя цялата държава се крепи на измами, вие искате да спрете държавата ли?

2

силва

преди 7 години

Поне от 15 години вървят тези измамни бюра и никой нищо не може да направи. Попадала съм в такова и помощ от никъде няма. И на НАП и на съд да звъниш-няма. Полицията бяга като опарена от тези случаи....Питам защо още съществуват. Какво значи ако си подписал бордеро-не можеш да развалиш сделката??? Да не си отхапал от банкнотите....Отвратена съм да разбера, че такива бюра още съществуват. И не, не приемам, че има банки, в които можеш да обмениш и т.н. Не бива да съществуват след като мамят...

1

Анонимен

преди 7 години

Такива "измами" се случват само в страни от третият свят.Просто няма държава.Но пък това не тайна за никого вече.Един гламав самовлюбен пожарникар и 5-6 милиона мишлета.