13

Анонимен

преди 7 години

Toja kmet ot getb vednaga v satvora sko deteto besche na boiko zezo za4eva ninova tska li 6te se radvist neschrsta kmets v satvora i ds ne e kmet kskvo kato e ot gerb tova e ubiistvo

12

Анонимен

преди 7 години

в България ако искаш да оцелееш тебе си боксьор бате ... не може да си лекар, учен или космонавт ... трябва да си боксьор или каратист или борец.

11

Анонимен

преди 7 години

Този кмет трябва да бъде линчуван. Не стига, че потрошил детето, ами и после заплашвал свидетели!И как по-точно един селски кмет може да си позволи джип "Туарег"?

10

Анонимен

преди 7 години

Никога няма да се спрете с *** си статии и още по-*** си заглавия!!! То бива сензация, бива, но вашето на нищо не прилича вече!

9

Анонимен

преди 7 години

Едно осакатено дете!

8

тя

преди 7 години

В Трън на държавна хранилка са най- тъпите и крадливите!!!

7

тя

преди 7 години

Стига привилегии за власт имащите , да си носи отговорността за престъплението!

6

Инж.

преди 7 години

До 2 и 4Ааалоооу, родата на кмета, моля не пишете под тази статия. Ако някой блъсне моето дете ще му взема не само пари, а и кръщелното барабар с живеца. Тоя "кмет" сега трябва да ПЛАЩА цял живот. А не да се оттърве с "условна" или, не дай се, с оправдателна присъда.

5

Само това не разбрах

преди 7 години

Само този абзац за съпруга на баба Иванка не разбрах за какво беше написан в статията? Толкова ли е важно за четящите тази статия да знаят, че дядото работи като охранител в местната поща или това е някаква платена реклама на него?

4

Анонимен

преди 7 години

Тези в трънско са големи маймуни, особено клесавците на държавна хранилка. Този си лъже и отрича като комунист на разпит. Миналата година, мисля че заловиха шефа на криминалистите там,с бежанци. Каналджйиства си човека, че само да рушветчийства, не става.

3

Анонимен

преди 7 години

Гледах майката и по тв и речта й беше писана от тези адвокати дето дрънкат застрахователите. Мечтите му са пречупени, пази хранителна диета, имаши си идна мичта и сига няма да стани боксьорчи.. Не са от онзи етнос който си мята деца под колите, но просто са решили да захлебят като така и така им е блъснато детето. На кой му се работи като може да вземеш на куп 50-60 хилки все пак

2

Азер Гъзаев

преди 7 години

Сектата на комунистите на Боко харам --Гроб, е страшна! Куцо,сакато ,малоумно ,стига да може да краде и да се отчита на гл.милиционер се приема веднага! Безочливи хора с голямо самочуствие ,по вид простии крадливи....И винаги се борели с бащите си и дедите си ,демек с комунистическите убийци на Интелигенцията!

1

Мишок

преди 7 години

Няма такава държава!