66

Анонимен

преди 7 години

бай Тошо, защо изгони турците сега ще кажете че е пророк сякаш е знаел какво ще стане дали хахаха. Американците от където минат това става

65

demograph

преди 7 години

Спукана ни е работата. До сега трябваше да жонглираме между НАТО и Русия, само с Президента като контратежест, сега май ще се люшкаме между руско-иранско-турски военен блок и НАТО. И вицепрезидента май трябва да е като Плевнелиев. Че и Бойко...единия да плаши руснаците, другия турците, третия иранците Иначе ислямистката орда ще ни залее. Или пак ща приложим андрешковския вариант - путинските партии, ердогановските партии, а сега и шиитски партии да се балансират тук и да ни довършат.

64

до 118

преди 7 години

Мерете си думите, не е здравословно......

63

До 122

преди 7 години

Ахмак, къв си ти да казваш кой имал право да се изказва и кой не бе? Аман от комсомолски секретари. Всеки ще говори каквото си иска, това да не е вашата партия на Болен Сидеров от Ямбол, дето ордата му следи устенцата, каква идиотщина ще изръси и никой не смее да се искаже какво мисли. Викайте слава на Русия и си гледайте работата!

62

до 121cia

преди 7 години

Много сте ми съмнителен но да го оставим , ама ми кажете защо сте се дрогирал толкова рано днес, обикновенно го правите към обяд.

61

до 112

преди 7 години

Прав сте колега. Новият дизайн е отблъскващ, старият привличаше окото.

60

до 121

преди 7 години

Не се прави на умен. С какво право коментираш политиката след като си роден след 2000 година. Я си приемай дрогата и се "весели" с бежанците....

59

Анонимен

преди 7 години

който се е хванал на едно хоро с русия хубаво не е видял

58

Наблюдател

преди 7 години

Ердоган ходи по нервите на Запада с единствената цел да извади максимални дивиденти от това. Просто гледаме поредната турска сапунка - риалити и нищо не е това което изглежда!

57

Шаран БГ

преди 7 години

Не се заблуждавай, народе ! Мощните военно и финансово държави, на когото стискат ръка-- после го тепат яко !!! Поне за сега това са изводите и заключенията от световната история. Когато една държава всячески и изцяло е зависима от друга, тя нещастната /Германия,Турция/ няма на къде да шава. Оная умна приказка на шопа, тука важи с пълна сила: " Накъдето и да се въртиш, гъзо ти е все отзаде " !!

56

Анонимен

преди 7 години

Ръкостискане преди изпепеляването... Много подценяват разходите на САЩ за отбрана...

55

Тролиада

преди 7 години

... А руската хибридна малина не се спира - сега изкараха експерти как вече пилотите на турския самолет дето свали руския всъщност са от лошите!!! За да се освободи място за Ердо да е добър..... Ама какво стана с цистерните и снимките от космоса бре!?! Излагация - но народа вярва

54

Анонимен

преди 7 години

От край време всички диктатори имат слабост към Москва...нещо като Интернационалът на Диктаторите !

53

Тролиада

преди 7 години

Троловете се объркаха! Преди месец против Ердо сега за!!! Пак Американците им криви! Мразят Турция и ислямисткия президент но трябва да го хвалят защото така пише в точките ! Много тъжна работа! Путин и Ердоган са еднакви - диктатори! Търсят врага на всяка цена.... Същия е и Натаняху да му се невиди! Един дол дренки!

52

Анонимен

преди 7 години

Не знаех, че един маляки може да продуxa карабините на шест аскерчета.

51

Анонимен

преди 7 години

Да, бе всичко сте измислили вие маляките. Най-великото ви откритие е любовта. Ако римляните не бяха включили в нея и жените сега всички щяхме да сме като вас.

50

Анонимен

преди 7 години

Путин и Ердоган - За много години...Горчиво !

49

Анонимен

преди 7 години

а сатовали костантинопол сатана истанбул бе каргияму хахаха

48

Анонимен

преди 7 години

Ердоган сега е най-ухажваният ерГен. Всички в желанието си да го имат си плюха на сурата и клекнаха. Да видим коя булка ще спечели.

47

Анонимен

преди 7 години

засега има само "шменти капели"