28

да ама не

преди 7 години

Призовавам страните с концлагеристи в Германия по време на 2-рата свет война да получат извинение публично от страните в Латинска Америка-Бразилия Аржентина и т.н.които са предали емигрантите на Гестапо и са били изтезавани обезплодени по най-мъчителен начин отвлечените деца родени там а майките избити.В противен случай ние като зрители ще бойкотираме спортистите като престанем да гледаме излъчванията на Бразилската телевизия.Повестта за лубовните похождения нва един художник в Аржентина не е з

27

запалянко

преди 7 години

И с допинг и без допинг, руснаците са бита карта.

26

Анонимен

преди 7 години

Ега ти излагацията! Да разработят цяла система с участието на министерства, федерации, служби за сигурност, само и само да тъпчат спортистите си с допинг. По-голяма свинщина не може да се измисли.Любопитното в случая е, че дори патологичен лъжец като Путин не смее да отрече, а говори глупости за някаква "студена война". Явно пак ЦРУ ще да е виновно. Ха, ха !

25

муспи

преди 7 години

Само руснаците го отнасят понеже еврейския Запад се готви за нова Световна война. Прави го както винаги истерично. Колко прав е бил Сталин като не е допускал никакви контакти с буржоазния спорт. Впрочем, ако Русия бойкотира Олимпиадата, ударът ще бъде явно в нейна полза. Бойкият Запад ще почне да го увърта като пубертетни деца хванати да пушат в клозета на училището, ще каже че допинг контрола трябва да бъде за всички.

24

мразим читъри

преди 7 години

Всички вземат допинг и при всички големи спортни сили това е държавна политика. А жените се тъпчат и с хормони. Всичко това нито е хуманно, нито красиво. Интересно защо допинг ченгетата се фокусират само върху руснаците? Колко бгегачи на 100м, световни и олимпийски шампиони, вече са доказани дроги? Марадона през смях разказва как са му подменяли пробата с чужда, да не светне белото и прочее. Ако някой знае защо само руснаците го отнасят, нека сподели. Къде е уловката?

23

Troliada

преди 7 години

Trolovete besneiat! Tova e kato da kazat, che Bulgarskia Sud e korumpiran! Vsichki go znaem, no si go zashtitavame v edin glas... zaradi suvereniteta i nacionalnata gordnost.... sushtoto e i s dopinga. Znaeshe se, che v iztochnia blok i CCCP tova beshe praktikata (vkliuchitelno i nashite uspehi v Seoul), no togava nikoi ne smeeshe da pita. Sega e drugo. I americanci ima kolko shtesh hvanati...no nikoi ne piska, che e anti-americansko... a za Russia si znaem, no si ia zashtitavame po navik.

22

Анонимен

преди 7 години

КГБ апаратчиците спазват стриктно МАОистките указания: Когато ти го вкара противника не мърдай, защото му правиш кеф !

21

Анонимен

преди 7 години

Допинг безспорно взимат всички, но единствено в Русия това се оказва, че е държавна политика.

20

Анонимен

преди 7 години

Интересно е, че ФАЩ са първенец ще се отнася до действително хванати с допинг атлети, и в същото време няма ни един кравар хванат с допинг на олимпиада във ФАЩ, да си говорим за подмяна на проби и лъжене... Докато на олимпиадата в Сочи излезе един руснак с допинг, какво, да не би ФСБ да са пропуснали да му подменят пробата а?

19

Анонимен

преди 7 години

"Тук някой твърдят, че нямало доказателства. Напротив, доклада казва, че доказателствата са безпорни и шокиращи."Доказателствата важат само когато бъдат представени, да се твърди че ги има няма никаква тежест. И се пише "безСпорни" *** такъв.

18

Анонимен

преди 7 години

До 17 - ами както говори в САЩ така да отиде и да говори в Русия,придружен от американските си приятели. Никой не може да ме убеди в "безпристрастност". Това е изцяло в услуга на САЩ и Англия, които като Вас безумно и неоправдано мразят Русия. Как да им вярвам когато "докладчик"завършва така - "Отстранете ги.Те са използвали допинг.Ние НЕ ЗНАЕМ КАК, но с го правили" - последното напълно аргументирано.Ако Вие знаете как - ще го прочето с усмивка и съжаление към Ваша персона

17

Анонимен

преди 7 години

Дано да ги пуснат на олимпиадата, че да гледаме как снежните американски атлети мачкат на пистите анаболните руски тюфлeци

16

Анонимен

преди 7 години

Айдеее, Путин се закани и на МОК.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Използвали са допинг и се знае как са направили подмяната на пробите. Да Ще говори от САЩ, за да не му се случи същото, като на Никита Камаев. Путин не си поплюва с опонентите!

14

Анонимен

преди 7 години

Надявам се да има един ПУЙ за МОБАМА и да се сложи край на това беззаконие. Където американци и англичани са се навряли - следват или война или раздори .Някой трябва да ги навре в *** Г Ъ З.И на врабчетата стана ясно, че това е политическа инсинировка.

13

Анонимен

преди 7 години

Абе я ми обяснете как се пише доклад само по приказките на уволнен шеф на антидопинговата лаборатория и то след като завалията се е преместил да живее в САЩ. Защо като са толкова "безпристрастни" тези пишещи американски и английски другари нито един не е отишъл в Русия и не е провел разследване на място не е разпитане един различен от беглеца. Как се пише доклад с призив - отстранете Русия. Те са използвали допинг - ние не знаем как но са го правили. И това ако е безпристрастно и аполитично

12

Анонимен

преди 7 години

до 9 В мъжкия тенис ли да се състезава Уилямс? Ти сериозно ли? Та нали преди години направиха експеримент с Уилямс и някакъв тенисист който се намираше под номер 200 в света?! Оня я уби от бой- даде й само гейм, а по време на геймовете на почивката пиеше бира тоя. Какво остава да играе срещу топ тенисисти тази.

11

Анонимен

преди 7 години

do 9 Да съм казвал, че не е взимала Шарапова допинг? Мисълта ми беше, защо след като тя е взимала, Уилямс- този анаболна горила ще е чиста?

10

Анонимен

преди 7 години

Тук някой твърдят, че нямало доказателства. Напротив, доклада казва, че доказателствата са безпорни и шокиращи. Има достатъчно доказателства, че държавата Русия е организирала подмяна на пробите на руски спортисти по време на игрите в Сочи. Няма доказателства, че Путин е казал "Спечелете възможно най-много медали без да има значение как", но това може да се предположи. Друг е въпроса дали трябва да наказват руснаците за Рио или просто трябва да ги тестват нон стоп през цялата олимпияда.

9

Анонимен

преди 7 години

"Шарапова взимала допинг..." ДА ВЗИМАЛА Е ! И си призна и се извини! Друг въпрос е, че такива същества, като Уилямс трябва да се намери начин да се състезават в мъжкия тенис! Трябва генно и хормонално да се доказва, че на са от женски пол!Въпрос на време е!