11

Инженер

преди 7 години

До Анонимен 7Малко се поспри. Турция плаща на други за да им строят атомната централа. Т.е. дава пари за това, а не печели от експорт на ядрени технологии. Въоръжението е предимно американско, което също внася. Има някои автомобилни заводи и това онова, но туризмът си остава основен дял в икономиката. Поувлече се доста.

10

анонимен

преди 7 години

За тази година може би, но след като преминат неуредиците пак ще започнат да я посещават.

9

Петров

преди 7 години

Зад всяко действи на Анкара се крие дългосрочна политика, нещо почти мистично за нашите политици и YES-менове. Наясно ли сте защо Кери категорично заяви, че НАТО, тоест САЩ, ще се намеси, ако Турция започне екзекуции? Причината е в това, че еврейски и американски потбудители са сред арестуваните. Просто още не се знае кой кой е. А това са кадри които ТЕ не могат да си позволят да загубят. Обучението на нови е скъпо!!!

8

е ?

преди 7 години

А Варна се пука по шевовете още от 20юни...

7

Анонимен

преди 7 години

Бълха ги ухапала! Турция има икономика, въобще не разчита на туризъм. В Турция произвеждат вагони, самолети, ракетни части, имат високоразвити текстилна, хранително-вкусова и химическа промишленост, строят атомни електроцентрали, развиват отношенията си с Русия, въоръжават армията си основно със собствено производство, печелят много от транспорта през Босфора и Дарданелите, имат известни университети, развиват библиотекарското дело...

6

Анонимен

преди 7 години

Нека сега да им се срине икономиката, като толкова си обичат доган-турчолан.

5

Черно море

преди 7 години

Наистина жалко. Който е посетил Истанбул и егейското крайбрежие. Това е. Райски места. Ще ги гледаме на снимки отсега нататък.

4

Сатанаил

преди 7 години

Е това имах предвид де. Истанбул и крайбрежните части.

3

Анонимен

преди 7 години

До 1: Какво им е хубаво на територията? В много малка част е хубава , около морето и европейската част! Надолу Анадола е пясъци , камъни и степ!

2

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си гледат руските туристи като писани яйца, че други няма да дойдат.

1

Сатанаил

преди 7 години

Хубава територия но с кофти матрял.