14

лелеее

преди 7 години

Лелееееееее такова единомослие тук чак страх ме хваща. Адмирации за коментиралите поне до сега. Ще следват и два 3 коментаъарана вързали се на партенката и на няколко свързани с космически сили но до сега поне всички който четем се сещаме къв е номера . А дани единомислието продължава и за напред.

13

Бай Иван

преди 7 години

В американските екшъни превратите са по-добре организирани и измислени.

12

?!?

преди 7 години

Гьокчек от бога не го ли е страх да лъже така. не усешта ли, че никой не му й вярва даже? Цял свят им го казва а те с анадолски манталитет.

11

Психодиспансер

преди 7 години

Ердоган танцува по бръснача, но опасността да се хлъзне и да си резне кайсиите е осезаема. Което му пожелавам от сърце, а заедно с него и слугите му в моята Родина. Турция трябва да остане светска и подвластна на духа на Ататюрк. Всичко друго е регрес !

10

MMM

преди 7 години

Турската армия е най-успешната по отношение на преврати. Има четири успешни.Ако са искали преврат да са го направили. При преврат се спират средствата за масова информация и се залавя диктаторът. Излязоха два танка и той се появи по телевизията да призовава хората да ходят на площада.....Абе, ехооо, история сме учили...

9

Иванчо

преди 7 години

Интересно какви са тези фалшиви и безмислени интервюта с човек,който представлява тази престъпна управляваща кликав Турция и който ако можеше би ни удавил /нас българите/в чаша с вода !Какво е това раболепие и сервилничене от случайни хора като от тази Павлова /влезли в гилдията през задния вход/, за да петнят журналистическата професия !?

8

Анонимен

преди 7 години

Този посланик е с особен чар . С чар на откровен лъжец или ***. Тия анадолски приказки за демокрация ги разправяй на брадатковците в джамията.

7

пучист

преди 7 години

Ако 10000 са били замесените, преврата щеше да е успешен. Този кого ще лъже

6

Анонимен

преди 7 години

Този посланик взема целият български народ за и-диоти! Да много са такива, но болшинството не са и няма да се хванат на елементарните му съждения!

5

nick

преди 7 години

Турция се разпада на три части.. Кюрди, радикални мюсюлмани, и останалите.. Останалите ще се отделят в Европейската част на Турция, радикалистите на изток от босфора, а Кюрдите ще вземат територия и от Ирак и от Сирия и от Турция..

4

Анонимен

преди 7 години

До 5Не е само при теб. И на мен не ми допада ама ще свикнем ...

3

Любопитко

преди 7 години

А къде са клиповете с арестуваните и пребити генерали , офицери и полицаи? Ако ги видите ще разберете що за власт има в ТурциятаV

2

ист

преди 7 години

Търсили са го, но са гледали да не го намерят, защото такъв е сценарият.

1

Анонимен

преди 7 години

Няколко хиляди съдии,са се сговорили да свалят президента,това е смешно,Турция отстранява и без това оскъдния си интелектуален елит,в средносрочен план това,ще я доведе до пълен колапс,но в краткосрочен,ще има адреналинови изстъпления,дори и срещу съседи.