37

Анонимен

преди 7 години

да си стоят в турция!абе вече не измряха ли ония дето викаха че били обидени на България..изгонени.. и за това бягали в турция??какви сънародници..какви изселници?минаха 30 години!или ще се водят изселници и привилегировани потомствата им до десето поколение?а и какво ли общо имат с турците като са си чистимнгли не знам!?

36

както е тръгнало

преди 7 години

...пътят продължава към... Германия...германците да бягат към Аржентина

35

до 41

преди 7 години

Твърде различни сме и по бит и по култура.Ну ни бъркай с анадолците.Анадънму ? Разбра ли ?

34

ognyanz

преди 7 години

До 46: Нека оставим изселниците ни сами да се определят какви са. Повечето от тях, доколкото знам, не са забравили България и нямат лоши чувства към нас.

33

Shark

преди 7 години

Изселниците НЕ СА НИ СЪНАРОДНИЦИ!!ТЕ СА НАСЛЕДНИЦИ НА ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО СА СЕ ВЪРНАЛИ ТАМ, ОТКЪДЕТО СА ДОПЪЛЗЕЛИ ПРЕДЦИТЕ ИМ.

32

българофил

преди 7 години

С тази си статия а и с много такива от последните дни показвате кой наистина стои зад опита за преврат.Явно думите на Ердогановата клика че ЦРУ и пипалата му стоят зад пуча е голата истина.Как всички грантови медии,храненици на Сорос и др.частни подразделения на АНА и ЦРУ в единен глас скърбят по провалената турска"революция на достойнството"След като инспирираните от същите тия протести от 2013 неуспяха сега хванаха военнитеобещавайки им грантове и постове.Е турчулята не са лесни кат укрите!

31

Анонимен

преди 7 години

Какви сънародници ?Турци, изселили се в родината си !!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Турция гори от проблеми и противоречия,Турция се самоунищожава,те тръгнали да се обясняват,колко са велики !

29

факт

преди 7 години

Турция и България са приятелски държави,близки по бит,култура и ако щете с почти индетична кухня!

28

ГЕЛМЕЗ ГИДЕН

преди 7 години

До Анонимен 39- ДА СЕ ВЪРНЕМ В БАРДАКА БГ Н И К О Г А

27

Анонимен

преди 7 години

Да си искаш ,,Бащицата",да му дадеш цялата,неограничена власт с огромно удоволствие,да зачеркнеш малкото демократични устои на държавата с лека ръка,това показва само,че този народ не е достоен да се занимаваме с него !

26

Сезгин

преди 7 години

Запада винаги е имал вътрешни хора в турската армия и през 30 г правеше преврат в държавата но този път няма да успеят с този Гюлен който е и заплаха за България и то толкова че българите не могат да видят как се ислямизират първо Родопите,селата и големите градове. Имат такава сграда в Пловдив че човек може да си помисли че се намира в сграда на сру е да това е мозъка на организацията. Докато Ердоган е на власт ще има мир на Балканите иначе ... при една Турция в ситуацията на Сирия не бих си...

25

Анонимен

преди 7 години

До 555Турците знаете отлично,или поне го усещате,че не сте точно ,,нормални хора",вашата комплексираност,мания за величие и агресия са лесно обясними ,и когато ви се появи един демагог,като Ердоган,обяснявайки ви за величието на нацията ви,мед ви капе на сърцето,но пак усещате,че не сте много,,тамън"

24

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е диктатор и който не го е разбрал е голям глу-пак!Този измислен преврат беше допуснат да се състои,за да може диктатора да се разправи и с последните опозиционери в Турция!

23

негостоприемен

преди 7 години

До Някоя сиОстани си с тази сигурност,ако това укрепва вярата ти,че ти ставаш за нещо,радвам се,че съм помогнал

22

Анонимен

преди 7 години

Интересна порода са турците,аха да му кажеш човек...ама не съвсем. Науката трябва да се постарае повече за да открие стъпалото им в хуманоидната стълбица...нали се бяха задертили ,къде са изчезнали потомците на неандерталците...?!

21

АСКЕР

преди 7 години

ГЕНЕРАЛ ЕРДОГАН,МЮСЮЛМАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СМЕ НА ВАША КОМАНДА. ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ ЗА ГРАНДИОЗНАТА ПОБЕДА!

20

Някоя си

преди 7 години

До негостоприеменСигурна съм че ти за нищо не ставаш, ти си един ***, който търси утеха на душата си във форумите.

19

сюнет чорбасъ

преди 7 години

Послучай случая Реджеп ефенди е наредил във всички закусвални в халифата да се предлага сюнет чорбасъ от цели парчета наместо шкембе.Хиляди туристи с радост се раделиха с краекожието на плътта си при сюнетчиите за да дадат своята лепта и отпразнуват с благодарност паметното събитие!

18

помак

преди 7 години

Защо Ердоан е фанатизирани муслиманин и води държавата към Султанат,а Гюлен ефенди е Ислямски проповедник,а той като такъв на къде ще води Турция,към християнство,будизъм,или...какво?