66

Анонимен

преди 7 години

Gadnu diktatori vsi4ki sa za nego a toi si plete biznesa i vlasta horata sa balami 4emy viarvat

65

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново. Повтарят се събитията от 1933г. в Германия. Разчита се на това, че турците не обичат да четат много и не знаят какво е било преди.

64

Анонимен

преди 7 години

Накратко страхливият мишок Ердоган е призовал цивилните да направят жива верига, за да се скрие зад тях. Подобна постъпка го принизява по-ниско и от женчо.

63

помак

преди 7 години

до95 "сополивите забрадки"си мият краката,ръцете и лицата най-малко 5 пъти на ден,за разлика от теб и *** минджа на женати,та за чистота хич не ми говори,вмирисана сг***н.

62

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ-НАЙ ГОЛЕМИ ДЖИХАДИСТИ!На 16.04.1925г. в катедралата Св.Неделя в София е най-кървавият атентат.Ранените са над 500,жертвите надхвърлят 200. Министри,военни,,политици ,обикновени граждани и много невинни жени и деца.Сред убитите са 13 генерали-ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ВЪВ ВСИЧКИ ВОЙНИ,които България е водила,13 полковници,6 подполковници, много офицери.Историята от всички краища на Божия свят, от дълбока древност и до днес, не помни такова сатанинско дело!Днес за смъртта на

61

с две думи

преди 7 години

Няколко дена след като ислямист гази хора в Ница с камион,някой взе да гази хора с танкове из Турция.Ердо се опитва да спаси Турция,но това няма как да стане.Трябва да избере между НАТО и Русия.И двата варианта носят след себе си гражданска война,като тази в Сирия.А приказките за великия султан и могъщата турска армия сме ги гледали.И Садам беше велик,и Кадафи беше велик и много други които изчезнаха на бързо.Нямаш ли ядрено оръжие си нищо.

60

помак

преди 7 години

Заради омразата към Турция,някой хора са способни на много манипулации,но има Господ и Той ще въдвори ред!

59

Анонимен

преди 7 години

Дрън ,дрън ! Излязоха на другият ден . И преврата си е една постановка ,зле скалъпена и използвана като Кристалната нощ .А Турски народ не имало до 1922 г.и сега няма ..Хилядолетен синоним на оределени племена славещи се със подлостта си ,лицемерието ,гадостта, си обединини единствено по религия . В Турция живеят 16 етноса ,и най- силният етнос са КУРДИТЕ .

58

помак

преди 7 години

Клане не е имало,тази глава която се размята и снимките са от Сирия ако не ме лъже паметта,а и други снимки бяха пуснати,които бяха от Египет по време на преврата там.

57

Миро

преди 7 години

Не са много мислещите европейско мислещи хора в Истанбул като Христо Копано.

56

Анонимен

преди 7 години

Ще има размествания, но важното е кой ще излезе сух от ситуацията.

55

Анонимен

преди 7 години

Едно е ясно турските военни са по-прости от нашите, как може да правиш преврат и да не установиш контрол над комуникациите

54

Анонимен

преди 7 години

Дотук с мита за великата турска армия

53

Do No met

преди 7 години

Anadola shte doide tuka, ne se pritesniavai :)Romite beztui zavladiaha Plovdiv

52

No met

преди 7 години

До Do 51Примитивни сте вие, не сте смели. Видя се, че мястото вие е далеч от Запада. Марш в Анадола да се молите, ***! Мирише ми на "Турска пролет" нямам търпение да затрият тази Долна *** със земята.

51

Turkis Force

преди 7 години

Shtastlivi sa onezi..koito sa rodeni Turci!! Turkum..mutluyum! Vatan birinci!!

50

Анонимен

преди 7 години

Абе верно ли турците били по-долно племе от ***-те?

49

Анонимен

преди 7 години

Абе Кадафито се преродило в Ердоган! Така каза великия мола на истамбул Мохаманаф!

48

Анонимен

преди 7 години

"Нормално беше да се излезе на улицата, но не беше нормално да се режат гърла на военните и да се крещят религиозни призиви"Абсолютно нормално е за една средновековна ислямска дупка.

47

Анонимен

преди 7 години

България е на 27 място по качество на живот. Мароко?!?! МУахахахахахахахаха