67

Чайка

преди 7 години

Брех, от коментарите установих, че въпреки морското си жителство, трябва да ходя на почивка на морето лятото, щото вкъщи няма кой да ме масажира, да ми принася и отнася и да ми сменят чаршафите всеки ден (пълна заблуда е, че го правят това в хотелите, ама айде). Аз си мислех, че е по-логично да си ползвам почивката за планина, щото иначе няма кога да ида. Пък то трябвало да ми слугуват и да пръскам хилядарки - това било почивка. Ти да видиш!

66

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха, още ли има мазохисти, които ходят на Кафяво море да пълнат мутренските гуши и да се тъпчат с ГМО.

65

Анонимен

преди 7 години

Та значи Доминикана.То хубаво,ама нямам 3000 юро да ида с семейството.Пък и като се замисла с по 450 юро /900 лъва/ на ден къв ол мога да им организирам тука /само да ги имам де/,що трябва да одя чак на ................ де беше.Но ако се намери някой да плати,може.

64

някой

преди 7 години

Пътувам от Белгия, сайтът е sunjets dot be.

63

АБ

преди 7 години

До някойс коя агенция ?

62

Анонимен

преди 7 години

Това с Доминикана звучи интересно! Зариби ме и мен :)

61

някой

преди 7 години

За 750 евро ходих 7 нощувки до Доминикана през ноември, когато започва сезонът там - ол инклузив включително самолета. Частен плаж за хотела с охрана, коктейли по цял ден на плажа, великолепна храна... Всичко е платено, може без портфейл да се ходи.

60

Анонимен

преди 7 години

а тия с 5 звездните хотели ми е интересно могат ли да изкарат една седмица там без да се тагнат във фиейсбука с айфончето на басейнчето :) или неи същото ако не са те видяли, че си там

59

Анонимен

преди 7 години

Тия с потребителските кредити за море да си ги плащаш, не да пищят колко било гадно в 5-звездни хотели, дето никога няма да стъпят там.

58

Анонимен

преди 7 години

До УсмивкаЧе в Младост изобщо не е блъсканица като по нашите курорти, а пък и може да се спи не дъни чалга цяла нощ. По нашите курорти човек се чувства вечер, като излезе на разходка, все едно е на перона на станция Сердика в час пик, или пък се разхожда вътре във влака на метрото толкова много хора има, блъсканица, шум, а на плажа г*з до г*з. Е това почивка ли е ?

57

Анонимен

преди 7 години

Новобогаташчетата пак взеха да се надуват. Като сме нямали пари, да не сме ходели на море. Ще ходим на море. Ще спим в евтина квартира и не ми пречи, да спя 5 дни с едни чаршафи.Стига ми да е чисто и тихо, можем и без да ходим на кръчми. Гнуслива съм и никога не се храня по ресторанти, дори и милиардерка да бях, сама щях да си приготвям храната.Вчера видях как хазяйката чистеше друга стая. Размести леглата и изми навсякъде. Коя камериерка и в най-скъпя хотел ще почисти всяко ъгълче на стаята?

56

Анонимен

преди 7 години

Поскъпване с 50% без никаква промяна на качеството на стоката или услугата не е оправдано по никакъв начин и ще бъде отсвирено от моя милост

55

Усмивка

преди 7 години

Ами аз като отида в Слънчев бряг, Созопол или който и да е по-известен курорт се чувствам сякаш съм отишъл в Люлин или Младост. Народ, блъсканица, автомобили, асфалт и бетон... Ами ако това ще ми е морето, по-добре да си наема хотел в Младост и там да си почивам 2 седмици - блъсканица, автомобили, шум и стотици заведение - все едно си на голям курорт.

54

Анонимен

преди 7 години

Аз пък най-много обичам Юли и Август в София. Празна, апокалиптична... Няма трафик, заведениятане са препълнени. На море ходя Септември някъде по Йонийските острови където също е вече по-празно, но достатъчно топло.

53

bros

преди 7 години

Къде ги обадихте тия цени, бре? Миди за 8-9лв, wtf?

52

Анонимен

преди 7 години

Цени се вдигат лесно, ама после трудно ще върнете туристите

51

Анонимен

преди 7 години

Наскоро се смях с едни селяни от Враца, ходили на ол ивклузив в Царево, за 5 дена, близо час се хвалиха какво точно имало за ядене, пиене, изредиха подробно за 5-те дни какво са яли и пили, и не са платили 1 лева допълнително, явно за тях това е върхът на сладоледа, и се чудя абе те през останалото време вкъщи само на боб, маргарин и кренвирши ли живеят ? И ако живеят само на боб и маргарин, оправдано ли е за 5 дни да похарчиш половингодишната си заплата, за да се хвалиш после на село какво си я ли и пил? И това ли е почивка?

50

Анонимен

преди 7 години

Препоръчаха ми морско лечебно гладуване, така се избягва застояване във WC-то, чакане по мизерни капанчета и слушане на чалга

49

Ай ся

преди 7 години

20 буркана, останали от зимнината, туба шльокавица от тъста, пътувате на автостоп, един найлон и три летви да си сковете палатка в гората до плажа и 14 дни почивка ви излизат напълно безплатно

48

Анонимен

преди 7 години

И за мен почивката на планина е най-хубавата, макар и при спартански условия.Това да се блъскаш с хиляди хора, да лежиш цял ден като тюлен на плажа, да плюскаш и да се наливаш като за последно, щото си си го платил, не е почивка, а освин*ане. И на финала да се върнеш по-болен, изморен и дебел от преди това хахахаах.