37

цирк

преди 7 години

Докато тази държава САЩ е има, не само Русия но и целия православен свят ще си има проблеми с нея. Без нея света ще е много по мирен.

36

Анонимен

преди 7 години

Мда, те американските анаболни и стероидни чудовища са чисти като сълзица.

35

Аз Малдив

преди 7 години

Следващото което ще поискат е направо да им изпратят медалите по пощата, че не им се ходи в Бразилия заради Зика.Безкрайна дебелоока лакомия и простотия!

34

Анонимен

преди 7 години

Мачкай надрусаните руски свинее! Азиатската изметт трябва да си стои у кочинатаа при недоклатенотоо недоносеноо джудже!

33

Анонимен

преди 7 години

Американците докато се чудят как да извадят очите на руснаците, май ще им изпишат вежди. Прекалената пропаганда води до обратен ефект, но докато се усетят ще е вече късно.

32

спонсор на МВР

преди 7 години

Сащ включиха и леката атлетика в самоубийствената си война срещу Русия!

31

голяма веселба

преди 7 години

На американците им е по-интересно да се избиват помежду си, от колкото да се бият с руснаците. При стрелбата на бели срещу афроамериканци и обратното, пада голяма веселба. Годишно 30 хиляди американци са убити от други американци, с огнестрелно оръжие. Годишно 1000 американци са застреляни от американските полицаи. Американците никога не могат да убият толкова много руснаци в една конвенционална война!

30

Анонимен

преди 7 години

Ех, жалко. Сега ще ни лишат от удоволствието да гледаме как американските атлети мачкат анаболните спортяги на рашата.

29

Анонимен

преди 7 години

Май само така янките и канадците могат да спечелят медали... Отстраняване на конкуренцията с удари под кръста. Шарапова я прецакаха по учебник. Знаеш какво ползва и го обявяваш за допинг. Чиста работа! А твоите хора са "целите в бяло", дори когато и слепец може да види, че зобят с лопатата!

28

Паметлив

преди 7 години

"Путин каза че няма да слуша какво му казва Запада и анексира Крим.Обама каза,че това ще му струва много скъпо!"По-интересно ще стане,когато Путин каже,че войната на Запада срещу Русия ще им струва ВСИЧКО-живот и богатство!Засега само им го намеква индиректно,чрез не толкова високопоставени политици.Стремежът да се унищожи Русия и то с користни цели,няма как да не бъде наказан!Естествено и Русия ще плати тежка цена,но ще оцелее.От западните страни ще оцелеят само тия,които не участват в войната

27

Анонимен

преди 7 години

Докато руснаците не разберат, че "И Хляба, И Ножа" е в Запада вечно ще са недоволни и пренебрегнати !

26

пророка Олег

преди 7 години

До Анонимен 21Ако искате да разрешим само на рузките ид йоти да взимат допинг?Та да се радвате на медали..ИМА ЛИ НУЖДАА ТОЗИ КОМЕНТАР.ТОВА Е ЦВЕТА НА СОРОСОИДДНАТА ГМЕЖ, КОЯТО ПЪЛНИ ФОРУМИТЕ С ИДИОТЩИНИ.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32 колега , абе ти явно имаш вътрешна информация какво е станало, кой кого анексирал и как. такива гурбетчии като тебе съм ги срещал много по света. НАТО да е дало някаква достоверна информация за т.нар. военни без опознавателни знаци???? само бълваха дезинформация и снимки отпреди 3 години. Американците отдавна нямат нищо общо със следвоенна Амерка, когато страната и хората бяха други. Американската мечта умря. Хората бачкат за 1200-1500 долара на месец. Повярвай ми !!!!

24

Су 34

преди 7 години

То и за Турция трябва да има бойкот във всички области при положение, че 5 години изпраща свои войски преоблечени като Джебхат Ан Нусра без опознавателни знаци да се бият срещу законното правителство. Виж клиповете в u tube, които са качени!

23

ЕЙ

преди 7 години

Ей голям страх. Голям напън за конфронтация с Русия. Тея маймуни искат да ни вкарат в конфликт. И използват даже спорта. Що не проверяват собствените си спортисти. Винаги след време разбираме за тях колко са зобили.

22

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да ги изритат, спорта не се нуждае от руснаци. Следващата стъпка е бойкот на световното по футбол и нека им седят празни стадионите да фалират. хахаха

21

Анонимен

преди 7 години

Руснаците не разбраха ли, че за тях Олимпиада може да има, а може и да няма...каквото каже Обама. Точка !

20

Анонимен

преди 7 години

Олимпиата за пореден път заложник на политиката.

19

Анонимен

преди 7 години

Путин каза, че няма да СЛУША какво му казва Запада и анексира Крим. Обама каза на Путин, че това ще му струва много СКЪПО !На някой нещо да не му е ясно !!!?

18

Анонимен

преди 7 години

до 5дори и от България)))