12

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТурция се движи по пътя към исляма. Какво имам да правя аз там !?Потомците на главорезите не са изчезнали от лицето на земята. Жал ми е за онези турци които са получили европейско възпитание и не си дават ясна сметка на къде върви страната им.

11

Пешо

преди 7 години

Бих платил повече, само и само да не пътувам с турските авиолинии. Гърмят се през две седмици, а мисля че живота ми струва повече от няколко спестени евро. Същото важи за правене на почивка в Турция. А тези с двойно гражданство, да си седят там и подкрепят султана при следващия преврат.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Простият си ти и ***!Истанбул е основен транзитен възел на пътуващите от Европа за Далечният Изток и Африка,*** да е..а ПРОСТА!

9

Анонимен

преди 7 години

9, Валя не знам дали има идея, но аз да ти отговоря на малоу.мния въпрос накратко: За нищо на света не бих стъпил в тази ши.бана страна- Турция, даже ако става въпрос за прикачване траещо половин или един час. Нали преди да пътувам за дадена дестинация, аз ще проверя къде има прикачване. И ако има в Турция как мислиш, че ще искам да летя с такъв самолет? Или ако има прикачване в държава от Близкия изток? М?Аре у лево, шми.ргел!

8

Astarot

преди 7 години

@8Имаш ли бегла идея, колко полети за други места се осъществяват с турските авиолинии и прекачването е в Истанбул? Държавата съществува, за да се грижи за гражданите си. Колкото струва, толкова.

7

Валя

преди 7 години

А какво правят там ?? От толкова време има атентати в Турция и е опасно , но не , те са решили да си почиват там въпреки опасноста а сега олеле !! Заради тези *** ще плащаме всички .

6

Анонимен

преди 7 години

до 5 И как ще се озова ако съм със здрав мозък в Турция поради каквато и да е причина? Ти осъзнаваш ли какви тъ.пи въпроси задаваш?

5

анонимен

преди 7 години

в гьрция в турция не се наядоха не се напиха всеки си пати от главатаама защо ние да плащаме разходите

4

Анонимен

преди 7 години

Много са ми транни коментиращите които плюят по сънародниците ни. Утре ако те се озоват в подобна ситуация биха ли се радвали на подобна реакция?

3

Байрам локум

преди 7 години

Туркие в ЕС?! Ко?Не! Хахаха

2

Анонимен

преди 7 години

Гот ли е почивката в Турция?

1

Taxi

преди 7 години

Vlaka i v sofia. Sinora otvoren.ima bus i taxi.