7

Анонимен

преди 7 години

Това е една от най-красивите и модерно изглеждащи коли,които са на пазара. И безспорно много здрава и високотехнологична.Типична японска кола. Какво друго да очакваме от японските коли освен това да са по-модерни,по-интересни,по-практични и по-икономични от германските,които са едно клише и скучнотия. Приус напълно оправдава очакванията,дори ги надхвърля с този смръщен космически дизайн. Супер. Като се сетя пък за старите японски бегачки от 90-те,това бяха отлични коли,как да не ги харесваш.

6

Schmeichel

преди 7 години

И скоростната кутия е CVT не CTV

5

иван

преди 7 години

"Технологията използва 1,8-литров бензинов двигател с мощност 97 к.с. и 142 Нм въртящ момент, и електромотор, развиващ 73 к.с. Така общата мощност е намалена от досегашните 136 к.с. до 122 к.с.:" ... Това го прочетох 10 пъти и не мога да го разбера ... Мисля, че не бъркам - 97+73=170 к.с. Къде са 136 или 122 ... ?

4

от далече

преди 7 години

От близо две години карам Prius 2014 и трябва да кажа,че е голямо удоволствие.Всеки ден изминавам по 26 мили,около 42 км.Зареждам веднъж на 3 седмици 8галона,или 31литра от най- евтиния бензин.За чисто нова кола платих 30000 долара,или 51000лева,всичко с много екстри.Приказката за грозната кола ще я подмина с насмешка.

3

Анонимен

преди 7 години

Приус винаги са държали да са най-грозната кола на пазара. И сега са се постарали и им се е получило много добре!

2

АЗ

преди 7 години

ДА И ЦЕНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ НАПИШЕТЕ ДА ВИДИМ КОЛКО ПЪТИ ЕВ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ СТРАНИ

1

Коста

преди 7 години

Ама какво сте тествали като не сте написали нищо различно от рекламната брошура? Ако е платен репортаж си го напишете, не е срамно или лошо ... но не и така да се подвежда човек.