6

До 8-колежката

преди 7 години

Само колеги или нещо повече ?

5

р4ртъг

преди 7 години

До Анонимен 1Ееее, не така! Голяма част от доцентите работят и по странични проекти. Разбират и преподават адекватно "Операционни Системи" или пък криптография. И аз завърших ТУ, точно телекомуникации (платено). Доволна съм. С единия от преподавателите даже бяхме колеги.

4

Анонимен

преди 7 години

Като възпитаник на ТУ-София мога да кажа че като цяло е добро място за учене. Поне във факултета по телекомуникации, изхвърлиха от учебните програми доста стари и ненужни неща, спонсорите подариха някой и друг компютър, е да още има някои недомислици, но голяма част от преподавателите се стараят да ни научат на нещо. Все пак задачата на едно техническо улилище е да те научи да мислиш креативно, конкретните технологии се учат най-добре в движение. Е да почти цялата програма е преписана от MIT :)

3

кирчо

преди 7 години

Един от малкото читави Университети !

2

mamitko

преди 7 години

За съжаление преходът ни остави без полупроводниково производство. Желаещи инвеститори в Ботевград и региона бяха внимателно изгонени от некадърното управление. С това и до голяма степен се тръшна врата за дълъг период от време на производството на електроника в България. Надявам се скоро, обаче, да се появи нов интерес в за развитие на тази индустрия тук, въпреки, че проблемът с липсващите кадри е доста сериозен...

1

Анонимен

преди 7 години

Нормално, това е най-переспективната и най-високоплатената професия. Въпроса е, дали преподавателите обучени за работа с "Правец 81! са компетентни да преподават ИТ ?!?