10

Анонимен

преди 7 години

На колене е за да може да се снима с джуджака. Няма толкова високи токчета.

9

Анонимен

преди 7 години

Кери е на колене в Москва

8

Анонимен

преди 7 години

Представям си колко "авторитетен" е бил този източник. Понятията "абсолютно" и "относително" явно не са му били известни. И 0% ръст да има пак си остава абсолютно най-силната икономика.

7

До 1

преди 7 години

Тя че Русия няма икономика, няма, но пък ЕС да е чак толкова могъща икономика -.е също голям мит с който редовно ни се облъчват мозъците тук . Вчера прочетох на един авторитетен сайт че Европа има най -нисък икономически растеж от всички други континенти. И постът саркастично гласеше:There is only one continent with lower economic growth than Europe - Antarctica!! Има само един континент с по-нисък икономически растеж от Европа -,Антарктика.(с пингвините: ))

6

Анонимен

преди 7 години

До boko bo Така ли се говори във вашата кръчма? Пълно неразбиране на ситуацията показваш.

5

До 2

преди 7 години

До неанонимния***И защо като е тъпкaна с ресурси все си остава кочинка? През 1989а не беше ли също така тъпкана, че фалира и се разпадна? Аман от***.

4

boko bo

преди 7 години

Добър ход! Г-н Джонсън е един клоун, които много говори но дойде ли време за работа бяга надалеч. Имаше шанс при това огромен той да застане начело на партията и правителството но отказа. Това е действие в стил макиавели на Мей. Сега ще стане ясно,че Борис е просто една радио точка.

3

Анонимен

преди 7 години

А кое на Англичаните е топло . Лесно е когато си в Англия да се перчиш , навън е по - студено .

2

Боян Колев

преди 7 години

....до"Анонимния"***: Беднякът Русия е тъпкан с природни богатства и промишлеността му е в пъти повече от Британската....да не говориме и за територията!....

1

Анонимен

преди 7 години

Поредния сънуваш "експерт". И кое точно ще накара британците да спрат отношенията си с най- могъщата икономика на ЕС за сметка на нямащата икономика Русия? Какво ще спечелиш от бедняк?