9

Анонимен

преди 7 години

много ми е чудно всичките тези приятели на баща му защо не са му помогнали. защо Стоичков които рева за него не му е дал заем? защо Иво Йорданов не му е помогнал да си стъпи на краката? къде е Пенев - младши? Къде е лечков? Какво стана с Боби? пари ли нямат? нали се кълняха, колко го обичат и почитат?

8

Постфактум!!!

преди 7 години

Тъжния постмортем финал на един жалък индивид!И като играч и като човек и като родител бре!И на тоя му направиха държавно погребение-и по БНТ на живо го излъчваха!Ха ха ха!!!Къде са сега ония дето бяха много опечалени в живото предаване бре?Всъщност на никой не му пука особено за него!Много хора добре го познаваха и бяха наясно що за субект е тоя!А иначе за него национален траур-неофициален обявиха бре!Що възхвали и що нещо беше!А той си беше един некъдърник!За нещастие го познавах лично-кофти!!

7

Пакдо Втора съпруга

преди 7 години

В единия от случаите, мъжът направи така, че при развода големият семеен тристаен апартамент беше разделен на две гарсониери - това беше възможно технически. В едната натика бившата си жена и син си-студент, а в другата сега живее той с втората си съпруга. Преди да се омъжи за него, тя прехвърли на двете си дъщери двата апартамента, които беше наследила от първия си съпруг /починал/.И разведените съпрузи, и втората жена, са почти връстници и тримата - под 50 г. са. ***, че го разбери този мъж!

6

Анонимен

преди 7 години

До Втора съпругаЗнам няколко случая, при които жени-вдовици или разведени, над 40-годишни, с вече пораснали деца, успяха или да разведат СВОИ ВРЪСТНИЦИ, а не дъртаци, или пък да намерят заможни вдовци с деца.И какво стана? Във всеки един от тези случаи хитрушата прехвърля всичко свое на детето си, после се жени за балъка и завладява неговия апартамент. Собственото дете на мъжа-балък остава с пръст в уста, за съжаление!

5

Неизбежни,тъжни неща

преди 7 години

Защо не наемат частен детектив? Не е трудно да се проследи какво се изнася и къде се носи.

4

Втора съпруга

преди 7 години

Ей, как не се научиха тия богати мъже, бе. Оправи си нещата с децата, задължително втората съпруга се опитва да прецака наследнците от първия. Ей сега гледам моя позната как се шири в два апартамента - преди мъжът да почине, продадоха всичко, което той притежаваше от починалата си съпруга и купиха всичко на нейно име. Сещайте се какво е за децата му - нищо. Тия хора не разбраха ли, че когато жената е 25-30 години по-млада, е за пари, не за любов.

3

до 5

преди 7 години

Защо пишеш глупости?

2

/

преди 7 години

Защо му разнася костите тая. Човека имаше здравословни проблеми, оня отгоре си го прибра. А имущество се изнася и разпродава защото имаше дългове, а и действително е с втори брак, наследниците влизат във владение. Като дъщеря тя също има право на унаследяване, но предполагам това което стига до нея й се вижда малко.

1

Анонимен

преди 7 години

ми ела си в България.ИЗВАДИ СИ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА НАСЛЕДНИЦИ,НАЕМИ СИ АДВОКАТКО МИ СТОИШ В ШВЕЙЦАРИЯ