39

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за Татяна Дончева защото е човек със съвест и много не и пука за мафията. Тя е юристка е малко повече от Плевнелиев разбира какво подписва.

38

Анонимен

преди 7 години

Победа и промяна няма да има!Тези на снимката го знаят отлично.То само с агитация и мерак не става! Трябва да изконсумират парите също като Сидеров, които получават от едно и също място!Крадецът вика - дръжте крадеца ! Другари ,,костинбродски,, пак облъчвате простолюдието с вашите скалъпени манипулации.Мислете от сега оправдание за предстоящата ви загуба на изборите!

37

очелца

преди 7 години

БАКШЕНДИ КАДАЪНИ И ЧЕРНИ И С ТУРСКИ ЧЕРТИ ЛИЦАТА И СЛОЖЕЛИ ОЧЕЛЦА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ИНТЕЛИГЕНТНИ...

36

позитано 20

преди 7 години

Вашата промяна я знаем.Нарича са назад към мизерията.

35

Майтапчия

преди 7 години

Крайно време е България да има истински мъж за президент!Татяна Дончева е идеалния човек за това!(хи-хи)

34

Анонимен

преди 7 години

Дончева-Президент!

33

Винету

преди 7 години

Ха-ха-ха, смешници. Тези могат да спечелят президентските избори само ако издигнат кандидатурата на Бойко Борисов.

32

Избирател

преди 7 години

Кого искаете да победите вие бе крави. та нали победихте България с помощта на Окупационната армия и се чудя колко години ще ни ебавате- Пред 1990 година кагото бяхте по - ниско от тревата трябваше да ви изчистим както по времето на Вишински в Русия. Мойте внуци ще отмъстят на вашите внуци

31

Georgi

преди 7 години

Това е уродливото лице на национален предател !!! Тои няма да спре , защото от москва са му заповядали да саботира денонощно всичко в България !!!

30

Анонимен

преди 7 години

Курнелката наскоро беше в Москва. Там научи кой ще е новият им кандидат и сега просто обикаля старите дружки от котерията за да им сведе надлежно инструкциите.

29

Хризантема

преди 7 години

Защо ли ми се струва, че червените каскети пак ще загубят катастрофално, щом отсега почнаха да говорят за фалшификации. Че има ли по-големи мошеници от БСП? Ало-о-о, кой спретна Костиброд, кого хванаха в Бобовдол? Айде, поне си мълчете.

28

DreamTheater

преди 7 години

Смешно и жалко.Тези стари .........не можаха да номинират един млад кадърен човек за кандидат.Но пък кой ли млад човек ще повярва на техните лъжи и просташки манипулации?!Тези двамата на снимката са си 100% меки китки.Ужас!

27

Анонимен

преди 7 години

Пожелания като за наздравица. Не се виждат мезета и чаши за поемане вината.

26

Анонимен

преди 7 години

Няма по-добри от Борисов и ГЕРБ.Иначе щеше да си проличи, да изпъкне.Никой няма предложения.Затова ГЕРБ е единственото за момента

25

Анонимен

преди 7 години

Седнали да си говорят Годзила и Чупакабра!Хората им намаляват с хиляди, а те ще правят коалиции и нови неща!ДПС е по-голяма партия от тях.

24

шат на п... главата

преди 7 години

Стига толкова власт на ГЕРБ. Новия президент не трябва да е от ГЕРБ. Има много достойни българи и българи, които нямат нищо общо с ГЕРБ и техния водач.

23

Анонимен

преди 7 години

Червената мафия се активизира! Москва им е дала указания да се съберат отново и те се събраха : АБВ, БСП, Движение 21 на адвокатката на червената мафия другарката Дончева! Към тях ще се присъединят с плюнките си и Радан Кънев, един от хората на от Драгалевци - дясната ръка на Луканов и всички заедно ще плюят по Борисов, обаче плюнките им ще се връщат право в лицата им лицемерни и ще се задавят от собствената си жлъч!!

22

Анонимен

преди 7 години

Боже опази!

21

Анонимен

преди 7 години

В парламента има една партия - мафия

20

До 23

преди 7 години

Приятел , всички са едни и същи , какви Бкп-та ми развиваш!? Всички са от една партия , всички са социалисти ! И Герб и Рб и ПФ , всички са от старата номенклатура!Я им виж годините , има ли един млад който да не е станал комсомолец!Всички са яли от ръката на БКП , всички са рецитирали стихотворения!Най ми е смешен спора между Герб и Бсп , и двете партии са изградени от стари комунисти!Борисов какъв е? Знаеш ли? Я се поразрови!