39

УЛИЧЕН БАРД

преди 7 години

Гледат се "гальовно" със скрито отвращение,притискат се "любовно" - перверзно извращение ! Любов комична, любов патологична, любов партийна, по-точно помийна ! Любов безгранична, любов патетична, аристократична, а в същност ... п а р и ч н а !

38

яве

преди 7 години

БСП и ДПС в близко бъдеще под 4% на всички избори. ЛЕВИ КРАДЛИВИ МИЛИОНЕРИ . Единствено могат да се върнат с военна операция от страна на Руската милио(цио)нерска федерация.

37

Модификации

преди 7 години

Като че ли тези от ГЕРБ не са комунисти. А, пропо, ББ върна ли си партийната книжка???

36

Анонимен

преди 7 години

Нинова - бояджийкатаНи нова , ни стара никакна те ти трябва

35

ПРЕВАТИЗАТОРИ

преди 7 години

БСП е единствената партия майка и не го забравяйте !Всички партий са от отцепниците на БСП .А ГЕРБ е най радикалното отроче на БСП начело с милиционера и мутромилиционера .Театъра е пълен вече половин век едни и същи се обидиняват срещу народа !Междувремено народа замина по таз тежка чужбина немил клет и недраг .Защото най големите комунисти станаха СДС за да заграбят парите.Герб сега теглят заеми дето не е ясно кой ще ги плаща и кога ?Междувремено ограбиха КТБ с вазелин и парите ги...

34

Georgi

преди 7 години

Това е уродливото лице на национален предател !!! Тои няма да спре , защото от москва са му заповядали да саботира денонощно всичко в България !!!

33

Винету

преди 7 години

Смешници, а ние се срамуваме от вас - от целите ви партии, от хората в тях и от всичките ви зулуми, които сътворихте на България, когато бяхте на власт. Със свинаря Георги Гергов, първа кипра до ***, ли ще правите промяна. Не, мерси.

32

дядо Йоцо вече вижда

преди 7 години

Докато има наивни и простовати, които се вързват на ало измамниците ще има и такива, които ще гласуват за БСП-АБВ. Това са едни и същи хора! Надявам се болшинството от народа вече да е прогледнал!

31

Анонимен

преди 7 години

Толкова години бяхте на власт, обещавахте велики неща и какво- само за себе си мислехте. А народът обедня и стигна до просешка тояга. Хайде марш оттук!

30

Анонимен

преди 7 години

Колко банички останаха да им вярват на тези...

29

Анонимен

преди 7 години

Боже опази България от тия!

28

Анонимен

преди 7 години

Агентите пак се активизират!

27

Анонимен

преди 7 години

Бг комунистите пак готвят преврат в полза на Кремъл!

26

К.Нинова

преди 7 години

До КомунаАми нас ни наричат червените кхмери, ти не знаеше ли? Така че смело гласувай за нас.

25

Комуна

преди 7 години

На България днес и е необходин един Пол Пот и режим подобен на режима на Червените Кхмери. Надяваме се Войнски съюз да оправдае доверието на народа!

24

Джакомо Пучини

преди 7 години

Аз съм социалист,дори бих казал ...комунист,обаче тия нашите яко се ***""ха....мога да заложа на Нинова но не повече от това да ми изтрият 1 коментар ..

23

Георгиев

преди 7 години

До Без коалиция БСП-АБВТака е , вие от бесепето си мечтаете за нова връзка с ДПС

22

Козаров

преди 7 години

Ауу, другарката Нинова защо не изле да каже защо от 40-50 % гласове, паднаха на 10%.

21

Бай Тошо

преди 7 години

Ех другари, другари аз така ли съм ви учил? Захвърлихте социалистическата идея и се изродихте в слузести капиталисти. На единия лидер сина в Америка, на другия купува хотели и трупа капитал. Ако има хора които уважават себе си и помянт мен с добро, никога не биха гласували за вас.

20

Цитат:

преди 7 години

както го обобщи Първанов: "Ще търсим силна кандидатура за президент, от който няма да се срамуват, а ще се гордеят". Ох, олекна ми, значи няма да е Нинова, няма да е Дончева, няма да е и Първанов!