58

Анонимен

преди 7 години

Електронното издание на "Отечествен Фронт"Мед потича от Иран сраги другари и другарки и скоро ще настъпи катарзис за нашият комунизъм.

57

Баба Меца с медеца

преди 7 години

Като е договаряла мед ,да си бе нахлузила една пчеларска маска и дълги одежди ,вместо да се забулва като някоя кадъна ....Продажна *** ,без капка ...достойнство ...Много ми е интересно ,ако отидат на посещение в някой сходна до нашият стандарт островна държавица ,където жителите им още ходят голи и с кокалчета и гривни през носовете ,дали нашите по същия начин щяха да споделят ,традиционниа начин на носене на домакините ?

56

Анонимен

преди 7 години

До Буркина ФасотоС тая шамия на кутруля, що не си остане там, тук все пак е друга цивилизация, а тя щом е нахлузила шамията в разрез с българските традиции. За пръв път европейка се самоподчинява на чужди тради;ии на официален държавен прием. Що за ...

55

Анонимен

преди 7 години

Когато висши арабски служители идват в България, техните жени свалят ли кошерите от главите си, слагат ли си къси поли? А мъжете свалят ли смешните бели роби и обличат ли се в цивилизовани дрехи - костюми? Защо нашите министърки са се забрадили така, както и прабабите им не са го правили! Срамно раболепие! Никой няма да ни уважава щом самите ние не се уважаваме!

54

Анонимен

преди 7 години

Майката му е три тръбопровода - два от България до Иран и един от Иран до България. По първия ще тече мед, по втория асфалт, а по третия бурки.

53

Анонимен

преди 7 години

Този мед от чучура на Танева ли ще потече към Иран, щото мед има колкото за пчелите. Годината бе тежка.

52

До анонимен 65

преди 7 години

Ако беше седянка, си прав. Но това е ОФИЦИАЛНА БЪЛГАРСКА ДЕЛЕГАЦИЯ. Колко е официална, колко е българска, колко е делегация сигурно знаеш по вече от мен.

51

Анонимен

преди 7 години

Няма да потече мед, защото както обикновено ще се регистрира дружество, близко до тези във властта, което ще иска да изкупува от пчеларите меда на безценица и да го продава на иранците. Пчеларите няма да го продават и ще си търсят реализация там, където са си продавали меда и досега. Номера вече го видяхме с агнешкото за Катар. Проблемът е, че политиците не искат да направят нещо за производителите, а искат да ги изиграят и да приберат печалбата от който и да е бизнес в собствените джобове.

50

Анонимен

преди 7 години

А бе защо иранците на снимката са облечени по европейски, а "нашата" е с шамия. Дрес кода май е непознато понятие за Бойковата трупа.

49

Анонимен

преди 7 години

до 61 а ти ако не можеш да си пласираш краставиците в ЕС защото не са достатъчно прави и са квотирани няма ли да ги изнесеш за индия или иран ако там са готови да ги купят. та къде казваш би изнасял краставиците си.

48

франко фере

преди 7 години

Как и се точат на тая мома от тях далеко . Ама европа го иска а ***

47

Анонимен

преди 7 години

59, ако се наложи да МИГРИРАШ ПОРАДИ ЛИПСА НА РАБОТА ТУК, КЪДЕ ЩЕ ОТИДЕШ- В ЕВРОПА ИЛИ В ИНДИЯ- КЪДЕТО СРЕДНАТА ГОДИШНА РАБОТНА ЗАПЛАТА Е 945 ДОЛАРА, В КИТАЙ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е КАТО У НАС, А В РУСИЯ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДО 1 ЮЛИ Е БИЛА 169 ЛВ, А СЕГА Е 205 ЛЕВА- ТА КЪДЕ КАЗВАШ ЩЕ РАБОТИШ.

46

Анонимен

преди 7 години

Абе да не стане като кибритените клечки за Китай по времето на външен министър и първи натовец Соломон Паси.

45

Анонимен

преди 7 години

трябва да преориентираме икономиката си на изток. традиционните от миналото пазари плюс китай индия иран казахстан, страните от брикс. на запад може да изнасяме прави краставици квотирани и гастербайтери.

44

до 54

преди 7 години

Ми...наясно съм, изнасям мед за Германия от 1991 година. Но не се изхвърлям като теб, а много много внимателно избирам от кого да купувам. А ти наясно ли си, че 70% от меда който купуваш в магазина е кръщаван с глюкоза? А този който се продава в разфасовки за чай е 100% кръщавам?И друго - наясно ли си какво се анализира в меда за да се хване измамата?Ако не си - просто не ръси глупости, като както сам каза тези които седят зад компютъра.

43

смях

преди 7 години

За какво потича тоя мед към Иран,толкова лошо ли са разпорили дупето на другаря Борисов,местните,АХ:))))

42

Анонимен

преди 7 години

Министър Танева да каже какви са резултатите от проверки ако има такива на отпуснатите пари за развитие на селските райони визирам селския туризъм за който се плащат 300 000евро не лева а евро за построояване на хотел които се усвояват за построяване на частни суперлукс вили на господа на видни длъжности -това ли е усвояване на европрограми за които ГЕРБ дрънка

41

Анонимен

преди 7 години

Хахаха Атила и Иран... то вярно горещини са днес. Стойте на сянка бре, като не ви понася слънцето!

40

OddCat

преди 7 години

До мед за Иран???Ти наясно ли си с това, как се произвежда мед, че обиждаш българските производители?За твое сведение българския пчелен мед е с най-високо качество и го търсят навсякъде....agronovinite/balgarskiyat-med-se-tarsi-na-nay-pretentsioznite-pazari-v-evropa/Аман от хора, седящи на стола в офиса плюещи всичко родно!

39

Анонимен

преди 7 години

Иранска кръв....пак божовите небивалици....