9

българин

преди 7 години

До Shark 14Това не е отнемане на имущество - тия ги разправяй на баба си ! Колата ти е паркирана в нарушение, и просто се премества на узаконено и безопасно място. Ако всеки можеше да спира където си иска, не знам на какво би заприличало !

8

българин

преди 7 години

Допълнение към 13И това е само за паяка, без да броим глобата, която ако се плати на момента, е около 50 евро, а иначе двойно.

7

Shark

преди 7 години

Законен рекет. Принципно погледнато вдигането с паяк е незаконно, защото е отнемане на имущество, т.е кражба. Сега като вдигнат таксата може повече хора да решат да си търсят правата в съда. Мдаа

6

българин

преди 7 години

Такса от 40лв е напълно нормална и възпитатела. В някои западни страни е 150 евро, което си е направо пладнешка кражба, дори ако заплатите са 2-3 пъти по-високи от нашите !

5

Анонимен

преди 7 години

"Вдигнете данъка за таралясници над 10години в пъти."По-скоро да вдигнат данъка за джиБ-овете. Писна ми всеки втори да кара джиБ, който заема с 50% повече място - и на паркинг, и на пътя. Да му вдигнат данъците с 50%. Ако е черен джиБ - със 100%. А ако каращият го е с гола глава - с 200%.

4

Анонимен

преди 7 години

Паркират където видят щото хората трябва да си свършат работата а няма къде. Защо никой не мисли за хората и за фирмите да им е удобно и да си вършат работата. Държавен рекет. Масово ограничават паркирането да няма къде а пък след това глобяват. Направете барем глобата 400лв.

3

Men

преди 7 години

Купете повече паяци и започнете масово да вдигате бракмите паркирани и по тротоари и зелени площи. Вдигнете данъка за таралясници над 10години в пъти. Оправете градския транспорт. Това е начина да живеем в чист и красив град, а не да дишаме отровите на бараките по пътищата.

2

Коцето

преди 7 години

Таксата на паяка в Софето е 60 кинта за да ти върнат колата ако тъкмо я вдигат, обаче касов бон не ти издават. Тримцата убавци от паяка си делкат по 20-ка, а може пък и *** да взема 30-ка, а другите двама ушаци по 15 кинта.

1

A plus

преди 7 години

250 evro moje da gi otkaje v polza na publikata...:-):-):-):-)