20

До неграмотника

преди 7 години

До Анонимен"а че в съда е генезисЪТ на корупцията ! Понял ?"Непоправим си......

19

АTAKICT

преди 7 години

До Анонимен е МАРКА КИСЕЛО МЛЯКО ПОЛУ4ЕНО ПО ИЗКУСТВЕН ПЬТ---КАКТО Е ПОЛУ4ЕНА И ОРГАНИЗАЦИЯТА БОРКОР---БОРБА С КОРУПЦИЯТЯ И ТЬЙ КАТО ..НЕМА КОРУПЦИЯ ..ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ

18

Анонимен

преди 7 години

Израелците живеят добре защото имат закони и се справят с корупцията. В израелския затвор излежава присъда президент за сексуален тормоз, няколко министри за корупциа, бивш кмет на Йерусалим и министър председател също е в затвора. Там съдът е горд когато вкарва министри в затвора и им отнема имуществата. народа се гордее със своето правосъдие.Кога това и при нас ?

17

Анонимен

преди 7 години

С тези бузки гладки, корупция ще гони?......Шеф на тази слушба трябва, беден,честен, гладен и окраден, не послушен!

16

Анонимен

преди 7 години

До 16Човек разбира най-добре собствения си език. На съветски възпитаници трябва да се говори на руски. Прочее "понял ?" се превежда като "разбра ли". Все пак руския език е примитивна/скопена версия на българския.

15

Анонимен

преди 7 години

Казва се разбрал, не по руски

14

Анонимен

преди 7 години

Стигна се до ООН, празни приказки от високо трибуна за пред хората. 1. Достатъчно и да спазва ме ЕС условия /какво говори за ООН/ 2. Външно прилича на част от тях- какво е правила от години? /Белене няма, договор, фактури,машини докарани на голя поляна,Топлофикация организира кражба, банки, кооперативни банки - лихвари,арендатори и много други/ 3. Ще посочи някой продал варена царевица и ще отчете АКТИВНОСТ да гушне премията, знае ме ги тия, и да не говори за ООН и Пентагона

13

Анонимен

преди 7 години

До До неграмотникаТи си символ на импотентната образователна система /ако наистина си даскал/. За теб са важни формалните граматически правила, а не смисъла на текста. А, смисъла не е че "Колелото на историята се върти до окончателната победа на комунизма", както си обучен да преподаваш, а че в съда е генезиса на корупцията ! Понял ?

12

Анонимен

преди 7 години

E..ти титаничната борба с корупцията!То парламент,министерство,комисии,боркор-ове разни и няма резултат,нито управия!!Ами как да има бре,как ще я преборим като и там на избирателен принцип се действа!Директно пишат в сайтове-1,2 милиарда долара е наляла Америка в НПО-та и организации в България!!Това какво е??Хайде преборете я де??Хайде направете разследване кой,как и защо ги получава!!Нямаа!!Не ви стиска там да пипате!!През пръстите ще ви ударят,безработни ще ви направят!!Пък се борим иначе де!

11

До неграмотника

преди 7 години

До АнонименАко във всички изречения в които си написал думата СЪД, смяташ, че тази дума не е подлог,значи би трябвало да не си завършил 4-ти клас.Объркал съм само - "В съдЪТ е заровено кучето",просто замених навсякъде без проверка!!!А иначе съм градски даскал "Умнико".....

10

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

9

Анонимен

преди 7 години

До До неграмотника.....Формално си права ! Обръщам се към теб в женски род, защото имаш профил на селска даскалица. Но, в случая "съда" не се явява подлог,/ до колкото съм учил, *** е извършващия действието/ а изпразнена от формалното и съдържание дума. Съда не изпълнява конституционно вменените му функции и това е факт. А какви са фактите ? - те са безброй. Сещам се например, че делото за смазаните момичета на ул."Алабин" от 10 г. не е започнало. И така до безкрайност...

8

Анонимен

преди 7 години

Тази е толкова *** колкото и изглежда....Най-важното е не наказанието, а неотменимостта на наказанието. Да знае всеки, че наруши ли закона, ще има последствия за него. А не както е в БГ.....Наказания има, но се налагат само на чуждите...нашите хора, не се пипат.

7

ъ

преди 7 години

Бе тая много се е угоила-сигурно от тежката борба с корупциятя ??

6

До неграмотника.....

преди 7 години

АнонименМай не си чувал за понятието пълен член?!?!? СъдЪТ казва, кой какво престъпление е извършил и как да бъде наказан.СъдЪТ решава споровете между лицата. СъдЪТ защитава гражданите от неправомерно отношение на държавните органи. В България съдЪТ е най-корумпираната система. В съдЪТ е заровено кучето. Там е гнездото на осите. СъдЪТ е вълка, който "пази" овцете.Съдът отсъжда виновен само ако прокуратурата повдигне годни (Подкрепени с неопровержими доказателства-наричат се ФАКТИ) обвинения!

5

Луд

преди 7 години

Хората които трябва да се борят с корупцията са корумпирани. Нема оправия.

4

Анонимен

преди 7 години

Това ненужно звено отдавна трябваше да се закрие. Взимат тлъсти заплати и се борят с думи!!! Нищо повече! И всичко това е на гърба на данъкоплатеца.

3

КЪДЕ СА ПАРИТЕ

преди 7 години

Цвъ и ББ не бяха ли те идеолозите съвременната корупция с налагането на нечовешки глоби за най малките нарушения,за какво говори въобще тази изпомацана лелка не я ли е срам поне малко,БОРКОР е с многомилионен бюджет дадени уж за борба с едрата корупция но за сметка на това се занимават с дребни търгорвци?

2

Анонимен

преди 7 години

Доста "неителигентно" изказване. Наказателната политика в една държава се прилага от съда. Да, не от полицията, прокуратурата или други държавни органи, а именно от съда. Съда казва, кой какво престъпление е извършил и как да бъде наказан.Съда решава споровете между лицата. Съда защитава гражданите от неправомерно отношение на държавните органи. В България съда е най-корумпираната система. В съда е заровено кучето. Там е гнездото на осите. Съда е вълка, който "пази" овцете.

1

Анонимен

преди 7 години

Az wse si misleh, `e premahwaneto na predpostawkite za korupciq, ma ajde