179

Анти Нато

преди 7 години

НАТО Не може да съществува в състояние на МИР НАТО е източник на нестобилност и трабва да бъде закрто

178

Боби

преди 7 години

До Shopp 257Шопе кое оръжие е НАПАДАТЕЛНО и КОЕ е ОТБРАНИТЕЛНОПЗРК - ОТБРАНАПТУРС - Малък обсег - ОТБРПТУРС - ТЕЖЪК / ГОЛЯМ ОБСЕГ - НАПАДЕНИЕПТУРС - Камера за Търсене на цели и корекция / Задхоризонтен обсег - НАПАДЕНИЕТАНК - НАПАДЕНИЕБТР - ОТБРБМП - НАПАДЕНИЕМобилна Артилерия - НАПАДЕНИЕНормална артилерия - ОТБР / НАПАДЕНИЕ (зависи от концентрация)РСЗО - НАПАДЕНИЕЕ като видим структурата на НАТО - нямат леки БТР(дори колесния страйкър загуби плаваемост заради броня) - НАПАДЕНИЕ

177

Боби

преди 7 години

До Shopp 265Ако говорим за озлобени ЛУЗЪРИНе чак толкова отдавна *** с приятелката си разхождат ГОЛЯМО куче (легална собственост на човека). Кучето иска да си поиграе с полицай(което е нормално за почти всички кучета) опъва каишката изправя се на два крака. Полицая застрелва кучето, след това пред приятелката на *** застрелва и *** който се опитва да спаси кучето.Сори но ЛУЗЪРИТЕ В ХАМЕРИКА СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ че даже ПРАВЯТ *** Щ И Н И ДАЖЕ БЕЗ ПОВОД.

176

Анонимен

преди 7 години

Имайки предвид, че точно нашият петел се снима барабар с бабаитите, дълбоко се замислям- дали да не си ида на село?

175

Анонимен

преди 7 години

Ако руснаците не го направят, си има интелигентни бюра, които да го инсценират, защото целта е да се дискредитира управлението в Кремъл и да се смени под натиска на общественото мнение.Дали ще изгърмим ние или някой друг е без значение, важното е да се постигне целта.

174

Анонимен

преди 7 години

Напротив, войната ще е с мащабите не на Пустинна буря, а на Фолкландската война-тъкмо няколко хиляди души и таман на малка територия.Въпросът е дали Русия няма да отговори непропорционално спрямо определен близко намиращ се до зоната на конфликта член на Алианса т.е.да попилее някой пристанищен град със стратегическо значение поради лоша разведка, нали разбираш, хората после ще ни се извинят.

173

Анонимен

преди 7 години

До ГОЛЯМАТА СОПА По скоро ,,ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА ,,ЗА 250 ГОДИНИ -НАД 250 ВОЙНИ ....

172

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен А облеклите натовските униформи с ,,цветовете на дъгата ,,те ще оцелеят ли ?

171

Анонимен

преди 7 години

НАТО никога не се е готвило за мир.НАТО не създадено да утвърждава мира . Така ,че скоро може да се очаква нещо от рода на ,,Заливът Тон-кин ,,,Операция Подкова- за Косово съчинена от ,, българската гражданка с ,не българско самозъзнание ,,др. Нейнски или ,,Атомното ,химическо ,бактеорологично оръжие на Садам Хюсеи и неговите,, мобилни заводи на камиони ,,Нищо ново . А обувките и чорапите на Т. Блеър вонят ,вонят ,не се трае-От химическото оръжие на Садам.

170

SpaceX

преди 7 години

253 Бъди спокоен , никой и през ум не му минава подобна щуротия , която на всичкото отгоре е абсолютно безмислена

169

SpaceX

преди 7 години

Съжалявам Горби но този път не си прав , 4000 военнослужещи не са подготовка за война. Обръщам се и към пишештите тук глупости , попрочетете малко поне за Пустинна буря да видите какво означава подготовка за война . Каква логитистика за да се прехвълят 500 000 през океани и морета

168

Анонимен

преди 7 години

Ако НАТО влезе в Крим, а това е малка територия, най-вероятно руснаците ще се оттеглят като призраци, както и влязаха, но ще се разгърне ширикомащабна диверсионна война на територията на цяла Украйна т.е.Украйна ще се превърна във втора Сирия.Ако НАТО навлезе в територията на Русия, е тогава ще ни се е*е майката, защото Русия ще накаже една или две от малките членки на Алианса.

167

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМай нещо не си съвсем наред с главата. Ако започне война, ще пострадат най-много обикновените хора. И ти в това число. А кой кого ще изгори или обеси е спорно. Във всеки случай губещите ще сме ние.

166

Пешо

преди 7 години

Този продаде соца изпи парите и сега продължава да филасовствува!Дали му пука за Русия на този предател?

165

Брaнник

преди 7 години

горби белязaногомно росийско, изтропaло ти е душемето зa квa войнa рaздувaш бе?

164

русофил-пицаджия

преди 7 години

На предатели като Горбачов не вярвам !

163

ГОЛЯМАТА СОПА

преди 7 години

Старче кажи имали по -милитаризирана страна в в света от Империята на злото .При тях всичко говори и се стяга само за война ,ако няма война тези милитаристи не могат да дишат !!!

162

до 245

преди 7 години

В гланата ти е нахлула русофобията. Я спомени колко нахлувания имат САЩ!

161

трафоПОСТ

преди 7 години

Тя, Русия, откакто нахлу в Полша и Финландия, през 40-те години на 20 век, все за мир се готви, ама нещо не и се отдава. То не беше Афганистан, Чечня, Молдова, Грузия, Украйна.

160

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 240А защо всичко това поне веднъж не е сработило при десетките свалени Миг-ове и Су-та??? ::)))