207

матросчо

преди 7 години

Като гледам руснаците колко са "бедни" и как пълнят курортите, жал ми е за нас, "богатите" европейци - никъде ни няма, а забравих, сигурно сме на ривиерата и за това ни няма по морето..

206

матросчо

преди 7 години

Едно е ясно на всели свестен европеец, ако нато се беше разтурило заедно с Варшавския договор, сега, Русия щеше отдавна да е в ЕС и същия щеше да бъде водеща сила в свето, а сега, сме, пред разпадане както е предрекла баба Ванга и знаете ли защо, защото няма по бедни хора , сега, от новите европейци, а, бедността води неминуемо държавите - КЪМ БЛАТОТО НА РАЗПАДА ..., КОЙ ЛИ ГО ПРАВИ, А ,май вие *** и протестърите, не се осещате, нали, ще се осетите - проверете как възниква ДАИШ и защо..

205

Буден

преди 7 години

Със своята агресивна политика Путин събуди НАТО, което бе заспало дълбоко. Сега той и кликата му се опитват да поправят грешката си със заклинания и да оправдаят глада на народа си, но не знам още колко време той ще се прави че им вярва.

204

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдателбе ти да не наблюдаваш през пъпа на някой натовец, та така виждаш нещата?! на всички е ясно, че нато е на лов за вещици, за да оправдае съществуването си! знаеш ли колко милиардери ще фалират, ако има война? колко генерали ще изгубят всичко, което са спечелили и гушнали за да прокарат нечии лобита?!

203

Анонимен

преди 7 години

Това събитие манафска вечеринка ли е,толкос много *** в костюмчета:Р

202

смях

преди 7 години

На тия падпадъци всичко име измислени,като ги гледам и самите те са си измислени,жалко сборище на хора с меки китки,яли пили и се съешили:)))))

201

Анонимен

преди 7 години

До матросчо"нато е ненужно, комунизъм вече няма"Защо се опитваш да ни баламосваш? Путин не е ли комунист, пребоядисал се за една нощ, което го прави още по-опасен.

200

seira

преди 7 години

До НаблюдателВУЙЧО,КЪДЕ СА ТИЯ ДЪРЖАВИ, КОИТО СА ПРОТИВ РУСИЯ?!ФРАНСОА ОЛАНД ЗАЯВИ КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ РУСИЯ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ЗАПЛАХА ЗА НИКОГО!!!ЗОРА Е ДА СЕ ОПРАВДАЯТ НОВИ ПО-ГОЛЯМИ ВОЕННИ РАЗХОДИ, КОИТО ДА ПОДПОМОГНАТ САЩ В ИЗДРЪЖКАТА НА ОКУПАЦИОННИТЕ ИМ ЧАСТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕС.ТАКА, ЧЕ БАСНЯТА ЗА "АГРЕСОРА" РУСИЯ, ВЕЧЕ НЕ ЛОВИ ВЯРА...

199

Анонимен

преди 7 години

Досега не вярвах , че съществуват зомбита!

198

Наблюдател

преди 7 години

Каквото и да разправят русофилите, Русия е агресор и окупатор. Това е очевиден факт. Затова толкова държави са против нея. Не може всички да са криви и само Росия да е права.

197

от един възмутен

преди 7 години

Вижте ги на снимката натовците! Кой от кой по-противен!Големи миротворци,няма що! Безсрамници!!!

196

сдържане

преди 7 години

Демонстрираните през февруари свръхзвукови Сармат и Ю-71, поставиха Боинг Х-37 технологично на нивото на iPhone 4.

195

матросчо

преди 7 години

Браво на руснака по надолу, истината боде в очите, дано ободе и предателите на славянството, защото ще станем още по-бедни, така ви се пада ....

194

матросчо

преди 7 години

На всички ни е ясно , че нато е ненужно, комунизъм вече няма, защо си хабим парите, да завладяваме Авганистан ли или Ирак и Либия, А може би Русия, егаси нещастниците...жалко, че вместо да си възстановим армията и да бъдем горди и спокойни, ние чакаме - завоеватели да ни охраняват - браво на господин Премиера, добре ги насади с флотилията и дрънкането на оръжие в Черно море .. - къде е мнението на другите лидери на партии, пфу ....

193

Мишо

преди 7 години

До АнонименТова че журналистите ни пишат под диктовка от Москва е пълна глупост.Толкова мног помия се излива върху Русия всеки ден в нашите медии сляп ли си?

192

Georgi

преди 7 години

Нато е отбранителен съюз , създаден да гарантира благоденствието на развитите държави и защита от агресивни диктаторски държави ! За съжаление русия днес е такава !

191

Анонимен

преди 7 години

Точно коментарът на някой си Пушков ли е най-важният след срещата на страните от НАТО във Варшава ?Този сайт да не е филиал на ТАСС ?

190

Иван

преди 7 години

Чета коментарите. Боже колко частушки колко поезия. Що не си пишат барем на родния език - определено руски...

189

Ala_Bala

преди 7 години

От 200 години все сдържат Русия. Толкова ли е силна?

188

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 276 защо не дойдеш да пробваш,ще те разнасям като градинска лейка