168

Боби

преди 7 години

До Анонимен 201Ано Умни ако вземеш данните за призива в Руската армия - Донаборници и ги съпоставиш с 3600 военни загинали в Украйна ще получиш - приблизително 1% от всички донаборници за тези 2 години.Това ми намирисва на Опорни Клечки - подобни на това Сталин затрил повече хора от убитите в ВСВ СССР граждани.От както са почнали в Сирия преди почти година за всеки смъртен случай включително и този се докладва. Хеликоптера е на САР не е ВКС можеха да скрият като обявят че екипажа е сирийски

167

Анонимен

преди 7 години

Още утре братушките ще разпорят 200-300 потурнашки зад.ника и ще си дойде на мястото всичко.Само като чуят винта и ще заравят глава в пясъка потурнаците.

166

Калитко

преди 7 години

Да забрани *** веднага на туристическите фирми да продават почивки в Сирия. Моля!

165

Учителя

преди 7 години

ИД нямат нито авиация, нито ПВО. Руския хеликоптер е паднал сам...просто руската техника не става...това всеки го знае

164

сс

преди 7 години

Хубава или лоша техника,тяхна си е.Вие за нашата кажете,

163

Някой помним

преди 7 години

Руснаците с относително остаряла техника постигнаха впечатляващи резултати в Сирия.Веднага се сещам за другата крайност в Йемен,там бунтовниците хуси в рамките само на два месеца свалиха два от прехвалените ,"непобедими,свръх модерни" Ф15 на Саудитска Арабия и един "супертехнологичен"Ф16...на Мароко.

162

Шоп

преди 7 години

До даТрябва ли да съм видял лично нещо лошо, за да имам принципна позиция? Аз и от Пол Пот и *** Амин нищо лошо не съм видял, и кво?

161

да

преди 7 години

голям смях са американофилите у нас Америка са я виждали само на картата и по филмите, но го играят американци по рождение.. ако ги питаш тия ***.оти какво лошо са видели лично от Русия и те не знаят смешни гъ.зоблизци и повтарячи на клишета :)))

160

Анонимен

преди 7 години

Ако се загледате в рекламните клипове на Раша тудей от базата Хмеймим, повечето техници, които обслужват руските Су-та, са с дръпнати очи. Може нарочно да са пратили южняци, защото повече издържат на горещините в Сирия... Принципно руската авиация намали интензивността на полетите заради горещините.

159

Анонимен

преди 7 години

в украйна срещнаха сериозна съпротива от украинските доброволчески отряди като азов=================="Азов" са само хазари, служили и обучавани в израелската армия. Въоръжени, подготвяни и поддържани по най-високи съвременни военни стандарти.

158

Анонимен

преди 7 години

според съюзът на руските войнишки майки,убитите техни синове и роднини в украйна са 3552,всичките са срочно служещи военни.стигна се до бунтове и протести.войната в украйна стана крайно непопулярна и кремъл даде заден ход.

157

Анонимен

преди 7 години

при мариопул отпор на руските спец части дадоха местните отряди за териториална отбрана съставени от рускоезично население.това беше най големият удар за путинската пропаганда

156

Анонимен

преди 7 години

за позор,трябваше да разменят двама пленени офицери от гру,които си изпяха всичко за надежда савченко

155

Анонимен

преди 7 години

в украйна срещнаха сериозна съпротива от украинските доброволчески отряди като азов при мариопул и отстъпиха.и това са най елитните руски спец части на гру.за другите,просто не си заслужава да се говори. новият им танк се счупи на парада и трябваше да го теглят с въжета

154

:=)

преди 7 години

цивилните жертви в атентати са жертви на ислямисти - терористи, които сами си признават, че са обучавани от десетилетия, обучават се и сега в тренировъчни лагери на ЦРУ - фактцял свят видя видеото на конвой автомобили на ИД, охранявани от щатски хеликоптери - коментарът е излишен на тая планета истинските терористи не са нито в Китай, нито в Русиятерористите са във Вашингтон

153

Анонимен

преди 7 години

руската армия е сбирщина от ногайци казахи ингушети татари уйгури и всякаква ***.малкото руснаци са тия които не са могли да се откупят или емигрират.според руски офицери при конвенционална война,могат да издържат максимум 2 седмици срещу нато.

152

Шоп

преди 7 години

До :=)Така ли бе, 300 деца в Беслан в битка ли загинаха или в атентат? А пътниците в московското метро - герои или страхливци? А Хабибулин, на дядо си Хабиби, славянин ли беше?

151

:=)

преди 7 години

истинският войн загива в битка, а страхливец - в атентат това е разликата между руската армия и латино - сбирщината, на която й викат американска армия

150

да

преди 7 години

то за това американски военни не загиват в бой срещу ИД защото САЩ не воюва срещу тях, а с тях вярно, че е голяма работа да свалиш руски хеликоптер.. не е като когато въоръжената с остаряло оръжие сирийска армия свали американския *** Ф-22:))))

149

Анонимен

преди 7 години

още един руски таралясник на земята