45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--57;Знаем ги БКП хайдутите. Очите им все в чуждото, преди ДЕВЕТИ бяха въшкари сега са ОЛИГАРСИ.

44

Анонимен

преди 7 години

Да СЕ Върне БКП на власт,иначе загиваме.

43

кокчо

преди 7 години

Чекай малко!Нали родната грантова пропаганда от години ни убеждава че там хората ги ядът кучетата а не обратно както е в Ю.Корея.Глад,мизерия и ситни въшки. И изведнъж хакери похитили милиарди и разбили СУИФТ-сетая светих на мрежите,кръвоносната система на глобалните финанси.Туй нищо хора дето са родени и отрасли за да станат кучешка храна не може го направят.Когато пропагандираш някаква спусната отгоре геза бъдете последователни.Не само елементарни лузърчета ви четът а и мислещи създания някога

42

Лермонтов

преди 7 години

Интересно да ли и зад ПЛАДНЕШКИЯ ОБИР на Корпоративна Търговска Банка стои дългата ръка на . . . Северна Корея !Спрете най-сетне с тази "смръдлива дезинформация",защото не може да има огромно източване на пари от дадена банка, в която да няма /пряко или косвено/ пръст нейното ръководство . . . !!!

41

Анти анонимен

преди 7 години

До АнонименДе сте видяли антикомунист да не лъже. За болния мозък на антикомуниста и това че се е насрал в гащите му е виновен някакъв въображаем комунист.

40

Румбо

преди 7 години

Хм,САЩ открадват всяка година по 1 трилион $(чрез печатницата) от света,ама продължава да им се разминава...На практика всеки,който използва долари по някакъв начин им съдейства.Единственото решение на проблема е намаляване на доларовите разплащания под 1/3.В момента делът им е около 2/3-прекалено много,направо монопол.

39

Анонимен

преди 7 години

До АнонимА да сте видели демократ докопол се до власт да НЕ краде?Най големите крадци са американските демократи със съмнителни корени(Сорос,Морган,Рокфелер и др. разбойници).

38

Анонимен

преди 7 години

че де сте видя ли комунист да НЕ краде

37

Петров

преди 7 години

Комунист ли е - ще краде.Това са правили цял живот sofiawars/r/164063/

36

Анонимен

преди 7 години

Днеса, статията, която сте преписали е на американския Нюзуик, те пишат за техните си пари, корейците не крадат от мен, за да ги наричате "нашите" пари, ако крадат от САЩ, това не означава, че крадат от мен. Съобразявайте се.

35

Анонимен

преди 7 години

Не краде нашите пари, краде парите на Уолстрийт. Не заслужава да ги жалим толкова.

34

Анонимен

преди 7 години

Те и руските хакери не си губят времето.

33

t-rex

преди 7 години

До 37При соца България нямала дългове??? Ти нормален ли си!? Още малко ще кажеш че и престъпност не е имало... Баси промитите мозъци!!!

32

българин

преди 7 години

До 37Кого лъжеш бе наглец ??!

31

българин

преди 7 години

По-големи разбойници от комунистите няма !

30

фашт

преди 7 години

Е как, като са толкова бедни и гладни?

29

Тихомир Томов

преди 7 години

В Северна Корея няма нито един ***.нгал нито една чуждя отреп.ка и затова ще вървят напред . Произвеждат си всичко и са единствените , които спокойно се плацикат с Америка и ***.те от НАТО !

28

ктб

преди 7 години

Ми само в БГ, откраданаха скоро двойно повече.

27

Азер Гъзаев

преди 7 години

Имаше имше страшна икономика! Купувахме с долари и вземахме заеми за да дотираме рушисландия..на два пъти девлвирахме лева и вдигахме цените на стоките ама ти откъде да знаеш! Така осем милиарда долара натрупахме през 1989 година...даже имаше едно верую в Кооп системата- грък купува цял кораб с бъчви с туршия ,и хвърля в морето зеленчуците заради бъчвите!! Така и с мотокарите ама ти откъдем знаеш?имаше по кварталите едни *** и работа без тях не можеше да почнеш!

26

Анонимен

преди 7 години

При Тодор Живков България имаше икономика и беше сред 20те най-развити икономики в света. Произвеждаше се, за всеки имаше работа, жилище, сигурност, спокоен и уредем живот, образование и здравеопазване достъпни за всеки. Днес 95% от българите живеят в мизерия, вилнее беззаконие, корупция, престъпност, банкови фалити, безработица, бедност, наркомания, проституция, чалгаризация, просяци, бездомници. Най-високо ниво на самоубийства в Европа, обезлюдяване на цели райони.