7

gост

преди 7 години

Ех колко е хубаво да си гледаш мача по канала за жалост свърши и ще нинаваме пак на тия спортни канали интересно ми е докога ще плащаме за простотиите които дават по тв само това се питам место да ги направят по тия канали за раьнообразие сме принудени да плащаме само в бг може да има политика и серияли на 10 канала сутрин като се събудя зема та се питам в чии зоопарк съм научих ги наизуст затова ще си пусна мезо канала и ще се отдам на класика

6

Анонимен

преди 7 години

Който ги е събрал тия снимки е колкото да отбие номера. Кейли Куоко от Теория за големия взрив(предпоследната снимка) няма нищо общо нито с едните, нито с другите, най-има общо с американците. Ама нищо, де, нали сложихме полуголи мацки да се радват хората...

5

Джон Картър

преди 7 години

Сега пуснах тв, не гледам мачове, но ми стана интересно ЗАЩО МАРОКО ИГРАЕ СРЕЩУ ПОРТУГАЛИЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ТИТЛА?ТЕЗИ МАРОКАНЦИ ЛИ СА ФРАНЦИЯ?ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО НА ЕВПОПА И КОЙ БОЛЕН ГЕЙСКИ МОЗЪК ГО ИЗМИСЛИ И НАПРАВИ ТОВА КОЩУНСТВО?

4

хммм

преди 7 години

Ей тая лявата португалката много прилича на бившата ми, само дето мойта беше 5 пъти по-грозна, иначе същите черти на лицето. Дано Франция ги оправи северноафриканските мароканци.

3

Анонимен

преди 7 години

За мачовете на турция нямаше евромацки-ЗАЩО ЛИ? ХАХАХААААААААА

2

Плевнев

преди 7 години

Къде са им бурките?Защо няма различни и уважение към различните?Защо не уважаваме изконните традиции на новите европейци?

1

Анонимен

преди 7 години

interesno, kade sa im na portugalkite imenata