63

Анонимен

преди 7 години

Африканците марш в Африка !Не са пригодени за живеене в бяла държаваВижте на какво прилича Африка след 50 год независимост, и Либерия, която беше създадена за тях, не цъфти.Да не говорим за Зимбабве, Южна Родезия и Южна Африка - назад в средните векове

62

Анонимен

преди 7 години

Драги събеседници,Ами вземете да се поинтересувайте колко пъти този застреляният престъпник е осъждан за последните 15 годиниКакво сте седнали да го защитавате за това, че е черен

61

Анонимен

преди 7 години

До шок и ужасНищо странно няма в поведението на дамата.Просто документира случката, за да се бори за обезщетение.Не разбирам как може да има толкова прости хора, да мислят, че снима клипове за фейсбук.Водещата идея е друга.

60

kireza

преди 7 години

До ???Телефонът е предавал на живо картината,така че това е стъписало полицаят....иначе и нея щяха да гръмнат а и детето....

59

Кококо

преди 7 години

До КокоБийч/СаутБийчТова какъв език се предполага да е?!?Райфълс, гън стор, Шикаго...Някаква демонстрация, че живееш в Хамериката ли правиш или така ми се струва само :)

58

КокоБийч/СаутБийч

преди 7 години

Естествено , че снайперите са законниОптика за райфълс се продава във всеки гън сторКапиш? Полицаите напоследък взеха съвсем през просото да го карат. В Шикаго пребити хора всеки ден. 90% афикънамерикънс... Квото почукало такива се обадило

57

Анонимен

преди 7 години

До Един BG от USA Точно така. И направиха всичко възможно и Европа да стане същата клоа.ка. Допреди няколко години Европа беше синоним на спокойствие, висок стандарт и социални държави.

56

Анонимен

преди 7 години

И от това държава не става, а тръгнали да оправят света.

55

???

преди 7 години

Целите!!!1.Черните да се надигнат за правата си и да стане като в Бг набити и убити полицаи дето въобще да не им се занимава с етноса повече!и насилени И обрани бели бабички в запустелите места там!2. Вота да се съяга за правилната Килари, че имаче при грешния Тръмп това ви чака! Да се стягат редиците на етническия вот! 3. Да се дестабилизира страната в важен момент! Защото риба се лови в мътното!

54

???

преди 7 години

5то. Ченгето е застанало под неправилен ъгал! Всеки дето е карал кола в щатите знае как те спира полицията там! С вкл. светлини и звук патрулката те кара да отбиеш! Ченгето слиза и преближава под ъгал отзад! С разкопчан к-р и ръка на оръжието или дори на прицел ако имат подозрения или колата се издирва! Винаги стоят под ъгал леко назад от ляво и дават инструкции на водача! Тук ченгето стои от дясно и отпред!? Подобна позиция ми е съмнителна и не се връзва с полицеийските процедури!

53

???

преди 7 години

Инсцинировка!?1во!Само на мен ли ми прави впечатление,че колата е с обратен волан!? В минесота с десни волани ли карат или просто нов внос от Англия!?2ро! Ченгето уж го застрелва защото е посегнал за книжката си а приятелката му си взема телефона и снима на посоки вместо да кротува!? Защо не е гръмната и тя!?3то. Арестуват я и тя продължава да снима в патрулката?!? Моля!? Та първото нещо което правят полицаите като те арестуват е да те пребъркат и вземат телефона!4.клипа е след стрелбата!?

52

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност това не ецялата история. А това че има и други патрулки, вероятно не е просто рутинна проверка. И на последно място-тази за да обяснява толкова спокойно, вярно ме сигурно е в шок, но другото обяснение е, че това е ежедневие за нея. Вероятно живее в някой ганг квартал, където е ежедневие да се гърмят. И знае тоз до нея че не е цвете за мирисане...и рано или късно ги сполетява тази участ, просто е въпрос на време.

51

В

преди 7 години

книгата си "Да яхнеш змията" Стивън Канел пише,че всеки чернокож в щатите има поне един роднина в затвора или такъв,който се занимава с наркотици!

50

pff

преди 7 години

Държавата на мизерията, а не на мечтите.

49

Един BG от USA

преди 7 години

Моля тия, които не са живяли в САЩ да не коментират за расизъм и подобни, защото само тези, които си имаме вземане-даване с * знаем какви *** са.

48

Анонимен

преди 7 години

Да ама видеото не показва защо са го застреляли. Черните в САЩ са 2/3 криминално проявени. И тука трябва да се стреля така и да се даде на народа яправо да носи оръжие. Еврогеиските ценности в България не важат, щяха ако бяхме някоя тиха страна като Исландия. Обаче в страни където има всякаква пасмина като България и САЩ - полицията да стреля и народа въоръжен - иначе няма никаква оправия.

47

Анонимен

преди 7 години

чернокожи ама с орьжие а ние бьлгарите сме оставени на произвола на сьдбатада не можеш да си опазиш живота и имота.........................................Не си на произвола. Голяма грижа се полага за геноцида над нас. Денонощно се работи, а ние спим и сънуваме свобода и демокрация.

46

рахатлия

преди 7 години

Бе, ше се извини и.... готово. САЩ за войната в Ирак се извиниха, че станало грешка... за болницата в Афганистан... Че сега за един чернокож.Те и след ТСВ може да се извинят, че е станало грешка.

45

www

преди 7 години

30-годишен полицай застреля 17-годишната си приятелка, след което се самоуби в столицата. Николай Крумов и Анна Коларова имали връзка от три години. Момичето поискало да скъсат, което довело до трагедията.Това по-нормално ли е?

44

Анонимен

преди 7 години

Е сега вече че стане мазало.....гледайте новините утре.....